Een unieke strandbeleving op Curacao

Fred is een echte strandliefhebber en grijpt ook altijd overal de kansjes om er even van te genieten. Al is het maar tussen afspraken door. Zo lag hij een aantal weken geleden even op een bedje van Moomba Beach, de privé beach club van Floris Suite Hotel op Curaçao.

nuevo-spazio-suite-1

Adult only & Gay welcome

Floris Suite op Curaçao is een adult only en gay welcome hotel en ik heb hier al eerder over geschreven. Het management blijft het hotel vernieuwen en verbeteren en blijft vooral verrassen.

 

ZIE OOK: De Christoffelberg, durf jij het aan?

 

Ook deze keer weer, met Spazio; de eerste luxe strandcapsule ter wereld. En ik was de eerste reisjournalist die het van binnen mocht aanschouwen. Ik had nog een paar uurtjes tot de volgende afspraak, dus kon ik mij lekker voorbereiden op het strand. Terwijl ik genietend van de zon en het constant aanwezige briesje naar deze suite kijk, denk ik eerder aan een ruimteschip. Maar zoals we weten: “beauty is on the inside”. Toen ik uiteindelijk een kijkje mocht nemen, was ik helemaal onder de indruk.

De Spazio Suite is geheel in Italië ontworpen, gebouwd en zeer luxueus ingericht. Je hebt je eigen stukje strand voor de deur en geniet 24 uur per dag van het fraaie uitzicht, de rust en natuurlijk van elkaar, want het is wel het summum van een romantisch verblijf. De enige die je zo nu en dan even “stoort” is de butler. Voor de rest heb je een goed gevulde koelkast, airco, wifi, Bose sound system, smart TV en een iPad.

nuevo-spazio-6

 

Meer reisverhalen en tips zoals deze ontvangen?

Vul je e-mailadres in om te genieten van nieuwe reisverhalen en tips van onze contributors.

 

fred-van-eijk-curacao-cabine

fred-van-eijk-curacao-strand

 

 

fred-van-eijk-curacao-uitzicht

fred-van-eijk-curacao

nuevo-spazio-1

nuevo-spazio-3

nuevo-spazio-4

nuevo-spazio-5

nuevo-spazio-suite-2

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *