Zonder ergernis op vakantie deze zomer

Het is vandaag 1 juli. Een belangrijk moment want het Digital Corona Certificate (DCC) is nu op te vragen. Dat betekent weer een stuk makkelijker reizen! En dat reizen naar deze 2 bestemmingen in Oostenrijk en Italië wordt een feest deze zomer. Of je nu met de auto naar het Pitztal rijdt of dat je het vliegtuig pakt naar Milaan Linate voor een vakantie aan het Iseomeer. In beide gevallen zul je een eenvoudige voorbereiding hebben en een ouderwets ontspannen vakantie.

Koffie op bestelling (camping)

Koffie in Brescia

Ben je nog niet volledig gevaccineerd? Dan kun je ook gratis een PCR of antigeen-test aanvragen. Doe dit wel snel want de tijdsloten lopen snel vol.

 

Elke dag een nieuwe belevenis voor de hele familie in het Pitztal

Het Pitztal heeft een geheim. Het ruikt er namelijk lekker. Dat komt door de Zirbe. Een dennenboom die hoog op de berg groeit. Van die dennenboom wordt niet alleen geurende olie gemaakt waar goede dingen aan worden toegeschreven voor de gezondheid maar ook Zirbe cappuccino & schnapps. En kinderen ontdekken spelenderwijs de rol van deze dennenboom in het Zirbenpark Hochzeiger Pitztal. Het Pitztal is een echte familiebestemming voor deze zomervakantie.

Op ongeveer 8,5 uur rijden vanaf Utrecht kan de hele familie zich een week lang veilig & goed vermaken met het uitgebreide aanbod aan wandelroutes, musea, vlotvaren, infinity & buitenzwembaden en nog veel meer. Wil jij volgende week bij een uitgebreid ontbijt vrolijk begroet worden met “Servus!” ? Lees dan de Pitztal tips en plan jouw autotrip naar deze regio in Tirol.

 

 

Italië en het Iseomeer we komen eraan!

Onze collega Harmke bezocht vorige week Lago d’Iseo in de regio Brescia in Lombardije, Italië. Het Iseomeer mag dan minder bekend zijn dan het Garda- of het Comomeer, maar het is minstens zo mooi! Er is van alles te doen op, in, aan en rond het water: varen, zwemmen, lunchen, wandelen, dorpjes bezoeken en nog veel méér. Lees haar tips en plan jouw reis naar Brescia. Divertitevi!

Dineren aan het meer

Dineren aan het Iseo meer

 

Check de CoronaCheck app voor je op reis gaat

Zorg dat je ruimschoot voor vertrek de CoronaCheck app downloadt van de Rijksoverheid. In deze app voor iOS en Android maak je een QR code aan die aantoont dat je gevaccineerd bent (of dat je een negatief testresultaat hebt). De app moet per persoon worden ingesteld en haalt via je DigID account jouw vaccinatie gegevens op bij GGD & RIVM. Met deze gegevens wordt een internationale QR-code aangemaakt die je op verzoek kunt laten zien om aan te tonen dat je beschermd of getest bent.

 

 

Laat je inspireren voor jouw volgende trip

Ontvang elke week een e-mail met ideeën voor jouw volgende reis. Elke week een thema update over Nederland, Europa en een ver-weg bestemming om jou te inspireren.

 

"*" geeft vereiste velden aan

Naam

 

Comments are closed.