Sport & Vrije tijd in het Pitztal

sport-icoon-verkeersbureaus Vrijetijdsmogelijkheden en activiteiten zijn er meer dan genoeg in het Pitztal. Tip: plan maximaal 2 activiteiten per dag voor een ontspannen vakantie in het Pitztal.

Zirbenpark Hochzeiger Pitztal

Een bezoek aan het Zirbenpark is een activiteit die je niet mag overslaan in het Pitztal. In het Hochzeiger Zirbenpark worden zowel jong als oud uitgenodigd om spelenderwijs meer te leren over de Zirbe. Langs een parcours van 1 kilometer vinden ze maar liefst 17 plekken om te leren en/of te spelen. Een houten bal, gemaakt van heerlijk geurend dennenhout vormt daarbij de basis.

Belevenispark voor kinderen met dennenbomen

Belevenispark voor kinderen met dennenbomen

Gratis verrekijkers waar ook de jongsten door kunnen kijken

Gratis verrekijkers waar ook de jongsten door kunnen kijken

Dit is de grootste attractie. 63 treden voor een schitterend uitzicht

Dit is de grootste attractie. 63 treden voor een schitterend uitzicht

In het Hochzeiger park is ook een restaurant om de grote of kleine honger te stillen of voor een heerlijk kopje koffie. Nieuw op de kaart is de Pitztal Burger. Een smakelijke hamburger bereid van lokaal rundvlees. En dat proef je! Tijdens lunchtijd is er een dagelijks wisselend menu. Je eet dan al vanaf €8,50 een vers gerecht. Als je geluk hebt wordt je getrakteerd op een bijzonder uitzicht. Soms hangen de wolken zo laag dat je letterlijk met je hoofd in de wolken bent op het terras van het Zeigerrestaurant.

Op sommige dagen ligt het restaurant in de wolken

Op sommige dagen ligt het restaurant in de wolken

Wandelen in het Pitztal

Het Pitztal is het wandelgebied bij uitstek. Zowel voor de starter als de geoefende doorgewinterde wandelaar.

Bewegwijzering in het Pitztal voor wandelaars

Bewegwijzering in het Pitztal voor wandelaars

Fietsen in het Pitztal

Ook voor fietsers is er genoeg te doen in het Pitztal. Binnenkort volgen meer tips.

 

Ontvang gratis een brochure per post over jouw Oostenrijkse vakantieregio

Je kunt nu gratis een Oostenrijk brochure aanvragen voor jouw vakantie in een Oostenrijkse regio. De brochures worden per post opgestuurd. Dat betekent dat je met een paar dagen vakantievoorpret kunt hebben over bestemming in Oostenrijk in bijv. Tirol of Karinthië. Kies jouw Oostenrijkse regio uit de lijst en vul je gegevens in om de brochure gratis te ontvangen.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*

 

Wintersport in het Pitztal

De winter is top in het Pitztal. Ski, sneeuwboarden alles is mogelijk. Vanaf winter 2021-2022 komt er in het Hochzeiger een nieuwe lift. De Hochzeiger 2.5 heet deze nieuwe stoeltjeslift die 8 personen kan vervoeren. Ben je op zoek naar accommodatie voor de wintersport in het Pitztal? Bekijk hier de mogelijkheden of bij Sunweb Winter.

In winterseizoen  2021-2022 is deze 8 persoons stoeltjeslift in gebruik

In winterseizoen 2021-2022 is deze 8 persoons stoeltjeslift in gebruik