Op de fiets zie je meer

Op de fiets zie je meer is een bekend gezegde. Daarom hebben we, vooruitlopend op de Fiets & Wandelbeurs, 3 speciale bestemmingen en activiteiten voor je geselecteerd. Onderaan deze e-mail vind je een speciale kortingscode voor de Fiets & Wandelbeurs waarmee je bijna 30% bespaart op je toegangskaartje. Kom ook langs op de speciale Verkeersbureaus.info stand, wij geven mooie prijzen weg! Veel leesplezier en tot volgende week!

Op een stalen ros door de sneeuw in Les Menuires

Dat Nederlanders van fietsen houden, is algemeen bekend. Dat de fietsen steeds vaker mee gaan op vakantie ook. In de Franse skiplaats Les Menuires zien we nu zelfs Nederlanders de fiets bestijgen tijdens een wintersportvakantie. Met een speciale ‘fatbike’ kun je de prachtig geprepareerde pistes trotseren en suis je tussen de besneeuwde toppen naar beneden. Zo’n spectaculaire afdaling is voor echte dare-devils. Lees hier hoe dat werkt.

 

Reis mee met het lezingenprogramma van de Fiets & Wandelbeurs

Opnieuw presenteert de Fiets en Wandelbeurs in Jaarbeurs Utrecht een omvangrijk lezing- en workshop programma boordevol inspiratie voor het nieuwe seizoen. Met dit keer veel aandacht voor bestemmingen en routes ‘om de hoek’. De beurs is op 28 & 29 februari en 1 maart. Koop je kaartje vooraf met 5 piek korting en kom langs op de Verkeersbureaus.info stand en win een smartphone houder met app en neem direct een gratis routekaart mee van Hessen.

 

Fiets vanuit Minneapolis langs de Mississippi

Zowel de linker- als rechterkant van de Mississippi rivier zijn ideaal om te fietsen. Huur in Minneapolis een fiets of pak een groene Nice Ride fiets uit een van de honderden stations in en rondom Minneapolis. Plan deze lente of zomer een ontspannen fietstocht en fiets van Minneapolis naar St. Paul. Vanaf het centrum langs West River Parkway, steek de Mississippi over bij Franklin Avenue.

 

 

Neem een kleine omweg naar Prospect Park en bezoek de Witch's Hat Tower in Tower Hill Park voor een ongelooflijk uitzicht op de skyline van Minneapolis en een korte picknick. De terugweg fiets je over de East River Parkway om te eindigen op Stone Arch Bridge met wederom een prachtig uitzicht op Minneapolis. Wist je dat Minneapolis keer op keer als de topstad voor fietsen wordt gekozen? Het uitgebreide netwerk aan fietspaden biedt veel plezier voor de hele familie.

Stone Arch Bridge

Stone Arch Bridge

 

PS : Al je er toch bent, vergeet dan niet om te shoppen bij Mall of America. Wie weet scoort je wel een nieuwe outfit voor op de fiets.

 

Foto: Minneapolis Parks and Recreation, Courtesy of Meet Minneapolis

Fietsen langs de Mississippi Rivier

 

 

 

Laat je inspireren voor jouw volgende trip

Ontvang elke week een e-mail met ideeën voor jouw volgende reis. Elke week een thema update over Nederland, Europa en een ver-weg bestemming om jou te inspireren.

 

"*" geeft vereiste velden aan

Naam

 

Comments are closed.