Zo beleef je jouw 1e cruise het beste

Heb je al eens een cruise gemaakt? Een cruise is een ideale vakantie om heerlijk tot rust te komen op het water. Lees het cruise avontuur van Harmke met de luxe Crystal Serenity, bezoek het cruise event in Den Haag of maak een cruise naar de meest zuidelijk gelegen stad op aarde. Zeker als je twijfel of een cruise iets voor jullie is raden wij het Cruise Event aan. Lees snel verder!

Cruisen op de Baltische Zee

Een cruise met de Crystal Serenity betekent ondergedompeld worden in luxe. Harmke voer mee van Sint-Petersburg naar Tallinn en van Tallinn naar Stockholm en was onder de indruk van de Hermitage, het hippe design in de Estlandse hoofdstad, de glaskunst in Zweden, maar vooral van de roerloze zee bij zonsopgang in Stockholms archipel.

Aan dek van de Crystal Serenity

Aan dek van de Crystal Serenity

Lees het hele avontuur van Harmke op de website of bekijk de prijzen van een cruise met de Crystal Serenity.

 

 

Doe inspiratie op voor je volgende cruise op het Cruise Event

Op 19 en 20 oktober vindt het Cruise Event plaats in Den Haag. Het Cruise Event vertegenwoordigt 55 cruise rederijen, elk met hun eigen identiteit. De ene rederij biedt een formele ambiance, terwijl anderen juist toegespitst zijn op avontuur en cultuur. Dit is onder andere herkenbaar in het aanbod van de bestemmingen en excursies. Net als de talrijke verschillende hotels en resorts, onderscheiden cruiseschepen zich ook van elkaar en spreken zij ieder een eigen doelgroep aan. Welke bij jou past ontdek je tijdens deze leuke beurs in de Fokker Terminal in Den Haag. Bestel je kaarten hier online en krijg 50% korting op de kassaprijs.

Bezoek de meest zuidelijk gelegen stad op aarde

Treed in de voetsporen van Darwin en reis naar Ushuaia, de meest zuidelijk gelegen stad ter wereld. Vanuit hier maak je een cruise langs de ruige besneeuwde landschappen van Patagonië. Het cruiseschip vaart om Kaap Hoorn en je spot ijsbergen vele soorten zeevogels, walvissen, pinguïns en zeeolifanten. Als je geluk hebt zie je ook ‘het neefje van de lama’. Tijdens een cruise door Patagonië waan je je even op een van ´s werelds meest unieke én afgelegen plekken. Een groot deel van Patagonië is beschermd en benoemd tot UNESCO werelderfgoed. Laat je persoonlijk adviseren door een specialist van Travel Counsellors.

 

 

Laat je inspireren voor jouw volgende trip

Ontvang elke week een e-mail met ideeën voor jouw volgende reis. Elke week een thema update over Nederland, Europa en een ver-weg bestemming om jou te inspireren.

 

"*" geeft vereiste velden aan

Naam

 

Comments are closed.