Deze vader en zoon trips mag je niet missen

De zomervakantie is weer voorbij en het normale leven begint weer te draaien. Ben je reislustig en alweer op zoek naar je volgende trip? Een Vader & Zoon reis is vaak extra bijzonder. Neem je vader of zoon mee op reis en ga naar het veelzijdige Sheffield, maak samen een rit in de gekste achtbanen in Orlando of geniet van de filmklassiekers op het dak van NEMO.

Ga naar de geboorteplaats van het voetbal

Heb je al eens van Sheffield gehoord? Deze Engelse stad staat bij de lokale bevolking en reizigers ook wel bekend als “Outdoor City”. Maar dat is zeker niet alles. Zijn jullie gek op voetbal? In 1857 werd hier de eerste voetbalclub, Sheffield FC opgericht. Om die reden is Sheffield de geboorteplaats van het voetbal. Neem samen een kijkje bij deze bijzondere club en maak vervolgens een wandeling of fietstocht in een van de 200 parken, bossen en tuinen die Sheffield rijk is. Houden jullie van een biertje? Sheffield is de bestemming voor bierliefhebbers. Tijdens de industriële revolutie waren er al veel kleine brouwerijen gevestigd in Sheffield. De New York Times noemt Sheffield zelfs de beste bierstad van Groot-Brittannië.

 

 

Geniet samen van deze filmklassiekers op het dak van NEMO

Ben je op zoek naar een speciale vader-zoon ervaring in Nederland? Volgend weekend, van 6 t/m 8 september, vindt het filmweekend plaats op het dak van NEMO Science Museum. Vier nog even de zomer en geniet samen vanaf 20.00 uur op het unieke dakplein van NEMO van drie filmklassiekers. Eet er een hapje in het restaurant en drink samen een biertje tijdens de film. Het dak is voor iedereen gratis toegankelijk via de traptreden vanaf de straat of via de lift in de entreehal van NEMO. Voor de filmavonden dient een kaartje gekocht te worden via de website van Kriterion.

NEMO; Openlucht filmvoorstelling op het dak

Maak een rit in een bloedstollende achtbaan in Orlando

Ben je een echte waaghals? In de Verenigde Staten vind je talloze activiteiten en excursies voor vader en zoon. Neem samen deel aan een moeras boottour en spot alligators in de beschermde natuur van Florida. Of breng een bezoek aan een van de vele pretparken met bloedstollende achtbanen. De meest spectaculaire achtbanen vind je in de parken van Universal Studios Florida en Islands of Adventure. In Orlando hoef je in ieder geval niet bang te zijn dat je je verveelt.

Tip: Boek je ticket naar Orlando voor 16 september en geniet van de voordelige KLM Wereld Deal Weken prijzen. Een retourtje naar Orlando vanaf Amsterdam kost je nu slechts €379.

 

 

Laat je inspireren voor jouw volgende trip

Ontvang elke week een e-mail met ideeën voor jouw volgende reis. Elke week een thema update over Nederland, Europa en een ver-weg bestemming om jou te inspireren.

 

"*" geeft vereiste velden aan

Naam

 

Comments are closed.