Hier geniet je extra van de zomertijd

Afgelopen week is de lente officieel begonnen. Het mooie weer is in aantocht want dit weekend geniet je al van echt lenteweer. Maar dat is niet het enige. Zondagnacht zet je ook je klok een uur vooruit en gaat de zomertijd van start. Maak jezelf klaar voor zomerse temperaturen en laat je inspireren door deze zonnige bestemmingen.

Wandel door deze Franse culturele hoofdstad

Het Franse Duinkerken is bij velen vooral bekend vanwege de toegangspoort naar Engeland. Maar Duinkerken is veel meer dan dat. De stad biedt enorm veel cultuur en is zelfs al een paar keer benoemd tot culturele hoofdstad van Noord-Frankrijk. Wandel over de 4 kilometer lange boulevard en langs de haven vol boten. Tijdens het wandelen maak je een tussenstop bij een van de musea en drink je een kopje koffie met tarte aux pommes na afloop. Vergeet niet om bij Place du Minck vis te kopen die je direct kan opeten of meeneemt naar huis.

Eten op het strand in Duinkerke

Eten op het strand

Dit zijn de leukste plekken in Duinkerken

Je kunt deze Duinkerken tips, die niet op de site staan, nu gratis in je e-mail ontvangen. Ook doen we er een plattegrond van Duinkerken en handige reisgids bij.

 

 

Vier de lente in Noordwijk

De lente is begonnen en dat betekent dat Noordwijk in een bloemenzee verandert. Plan een citytrip Noordwijk en bewonder de krokussen, narcissen, hyacinten en natuurlijk de tulpen. Blijf je liever een nachtje slapen? Boek je verblijf en geniet 2 hele dagen van de zomerse zon die dit weekend op je te wachten staat. Ben je een fietsliefhebber? Neem je fiets mee en verken de omgeving van Noordwijk en de Keukenhof op de fiets.

Hier ontsnap je aan de zomertijd

Als de zomertijd ingaat brengt het lange lichte avonden met zich mee. Slaap je slecht door het opgeschoven uur? Boek je vliegtickets naar Marrakech en ontsnap aan de zomertijd. In Marokko is de zomertijd vorig jaar afgeschaft en zetten ze de klok niet meer voor- of achteruit. Geniet van de zomerse kleuren en warme zon in Marrakech en maak een magische kamelenrit. Cultuurliefhebbers mogen een bezoek aan het Yves Saint Laurent museum niet overslaan. Wandel na je bezoek door de tuinen van Majorelle.

 

Laat je inspireren voor jouw volgende trip

Ontvang elke week een e-mail met ideeën voor jouw volgende reis. Elke week een thema update over Nederland, Europa en een ver-weg bestemming om jou te inspireren.

 

"*" geeft vereiste velden aan

Naam

Comments are closed.