Dit zijn de mooiste bestemmingen om met je camper of huurauto te verkennen

Heb je al plannen voor die droomvakantie? In februari boeken vele Nederlanders & Belgen hun droomreis. Kort of lang. Laat je inspireren door onderstaande bestemmingen met een weelderige natuur en verken ze in je eigen tempo met een camper of huurauto zodat je niks mist.

Ontdek de natuur van de Balearen met je huurauto

De Balearen zijn al jarenlang populair. Zowel Mallorca, Ibiza, Formentera als Menorca bieden prachtige natuur verspreid over de volledige oppervlakte van deze 4 Spaanse eilanden. Zorg dat je niks van de schoonheid van de eilanden mist en reserveer je huurauto voor Mallorca, Menorca, Ibiza of Formentera vooraf bij een van de vele vertrouwde verhuurbedrijven zoals Sixt en Alamo.nl. Dit is bijna altijd het voordeligste. Huur je je auto liever ter plaatse? Zorg dat je lokale verhuurbedrijf voorzien is van het kwaliteitsstempel dat je een eerlijk en betrouwbaar contract garandeert. Je vindt dit kwaliteitsstempel al bij vele autoverhuurbedrijven op de Balearen.

Tip: in de gratis Insider Travel Guide van Spanje vind je een lijst met betrouwbare huurauto aanbieders.

De baai van Es Canutells op Menorca

De baai van Es Canutells op Menorca

Verken de Veluwe met je huurauto

Ook in Nederland verken je vele mooie gebieden met de auto. Huur je auto op Rentalcars.com en rijd ermee op je gemak naar de Veluwe. Ter plaatse maak je een prachtige autotocht door de bossen en de heide. Natuurlijk kan je er ook voor kiezen om je huurauto te parkeren en met de fiets verder te gaan. Ben je uitgefietst? Sluit je dag of weekend af in Harderwijk met een gezellig hapje eten.

Kom fietsen op de Veluwe met het hele gezin

Kom fietsen op de Veluwe met het hele gezin

Rijd met je camper over Highway 101 in Amerika

De USA is de perfecte bestemming om met een camper of huurauto te verkennen. Boek je vliegticket naar Seattle en haal je camper op bij Cruise America. Rij vervolgens in je eigen tempo over de U.S. Highway 101 van Seattle naar San Francisco en geniet van het prachtige uitzicht over de Stille Zuidzee. Laat je vrijblijvend voorlichten over een camperreis door de USA

Parkeer je camper naast de Golden Gate brug en maak geweldige foto's

Parkeer je camper naast de Golden Gate brug en maak geweldige foto’s


Ben je nog niet uitgereden? Kies ervoor om een stuk door te rijden naar filmstad Los Angeles. Vergeet niet om onderweg te stoppen bij een van de vele fruitkraampjes langs de weg. De borden “fruit farms” vertellen je tijdig om af te remmen voor verse aardbeien, bramen, pompoenen en meer.
Pompoenen

Pompoenen

Ik heb interesse in een camperreis naar de USA

Vul het formulier in en laat je vrijblijvend voorlichten over een camperreis door de USA. Voordelige wegbreng specials met een gloednieuwe camper of 3-weekse reizen dwars door Amerika. Aan jou de keuze. Voor elk budget zijn er mogelijkheden.

  • Geef je wensen op zodat onze camper partner jou kan benaderen met een voordelige offerte.

 

 

 

 

Comments are closed.