Niet vergeten! Kom met korting naar de Vakantiebeurs 2019

Misschien weet je het al of was je het even vergeten: deze week is het weer tijd voor de Nederlandse Vakantiebeurs. Ook dit jaar staan verschillende reisbestemmingen in de spotlights. Ga op reis naar Turkije en ontdek de veelzijdigheid van het land, maak een cultureel uitstapje naar Drenthe of maak die onvergetelijke reis naar Sri Lanka.

Dit is waarom reizen naar Turkije weer populair is

Ben je al eens op reis geweest naar Turkije? Veel Nederlanders gingen je afgelopen jaar al voor. Bezoek de stand van Turkije op de Vakantiebeurs en ontdek de veelzijdigheid van het zonnige land. Turkije biedt je een prachtige natuur, gastronomie, gastvrijheid en beschikt over 18 culturele hoogtepunten van UNESCO Werelderfgoedlijst. Ben je overtuigd en heb je besloten om een reis te maken naar Turkije? Vergeet niet je visum voor Turkije eenvoudig online aan te vragen.

Dit is de perfecte culturele bestemming

Als je opzoek bent naar een cultuur uitstapje in Nederland, is het Drents Museum een perfecte optie. Steeds meer mensen ontdekken Drenthe als culturele bestemming. Naast het fietsen, waar Drenthe heel populair om is, bezoekt een recordaantal mensen afgelopen jaar het Drents Museum. Ook dit jaar presenteert het Drents Museum weer twee grote kunstproducties. Plan je dagje uit of weekendje weg naar Drenthe, ga er heerlijk fietsen en sluit af met een bezoek aan dit prachtige museum.

 

 

Dit is de nummer 1 reisbestemming van 2019

Wist je dat Sri Lanka de nummer 1 reisbestemming voor 2019 is? Het land heeft een unieke mix van religies en culturen, tijdloze tempels en een rijke natuur. Door de verbetering in het land rijden er sinds een paar jaar weer treinen en ook dankzij vele nieuwe snelwegen zijn verschillende steden in Sri Lanka nu gemakkelijk te bereiken. Ben je gek op water? Ga er surfen of stap aan boord van een boot om walvissen te kijken. Of maak een wandeling door de jungle en neem kooklessen met een overnachting bij locals. Sri Lanka biedt je een reis die je nooit zal vergeten. Lees meer over de Loney Planet nr. #1 bestemmingen

Koop je kaarten voor de Vakantiebeurs met korting

De Vakantiebeurs is van 10-13 januari 2019 in de Jaarbeurs in Utrecht. Ontdek het laatste nieuws op Verkeersbureaus.info. Koop nu je entreekaartje met korting en sla de wachtrijen voor de kassa over.

 



 

Laat je inspireren voor jouw volgende trip

Ontvang elke week een e-mail met ideeën voor jouw volgende reis. Elke week een thema update over Nederland, Europa en een ver-weg bestemming om jou te inspireren.

 

"*" geeft vereiste velden aan

Naam

Comments are closed.