Dit zijn de bucketlist bestemmingen voor dierenliefhebbers

Welke bestemmingen staan op jouw bucketlist? San Diego in Californië is een bijzondere bucketlist bestemming voor dierenliefhebbers waar je walvissen en zeldzame diersoorten kunt spotten. Heb je een hond en laat je je hem of haar liever niet thuis, dan kun je binnen Europa ook bucketlist bestemmingen mét de hond bezoeken. Of blijf dichter bij huis en neem je trouwe viervoeter mee naar een Nederlandse bucketlist bestemming.

Walvissen spotten is een must voor je bucketlist

Walvissen spotten mag zeker niet ontbreken op je bucketlist. Voor de kust van San Diego in Californië kun je bultruggen, dolfijnen, zeeleeuwen en vele soorten vogels spotten. San Diego is bovendien een uitstekende bestemming om ook andere dieren te bewonderen. De wereldberoemde San Diego Zoo is een van weinige dierentuinen in de wereld waar je de reuzenpanda’s kunt zien. Andere zeldzame en bedreigde diersoorten in San Diego Zoo die je kunt spotten zijn gorillas, Komodo varanen, neushoorns en oerang oetangs. Lees hier meer over San Diego en walvissen spotten.

Ga op walvis vaart met Hornblower Cruises

Ga op walvis vaart met Hornblower Cruises

Neem je hond mee ‘glampen’ in Europa

Staat Italië op je bucketlist maar wil je je hond niet thuis laten? In Europa kun je glampen met je hond op speciale campings voor hondenbezitters die houden van luxe kamperen. Sommige campings bieden zelfs een aantal unieke services, zoals een hondenstrand, -douches, -trainer en drinkpunten. Op de website van Vacanceselect vind je een overzicht van de campings die getest zijn op hun hondvriendelijkheid. Zo kun je bijvoorbeeld glampen met je hond in Toscane in Italië en aan de Adriatische kust in Kroatië. Lees hier meer over hondenglampen in Europa.

Hondenplezier in de Keukenhof

Wil je je trouwe viervoeter ook een keer meenemen naar een Nederlandse bucketlist bestemming, dan kun je je hond meenemen naar de Keukenhof. Je kunt genieten van de kleurrijke tulpenvelden en tegelijk van een dagje uit met de hond. De Keukenhof biedt zelfs speciale hondvriendelijke services zoals het verstrekken van poepzakjes. Dit jaar staan de tulpen in de Keukenhof weer vol in bloei en worden er verschillende activiteiten georganiseerd. Zo kun je dit jaar zelfs blijven slapen in een doorzichtige luchtbel met panoramisch uitzicht over de iconische tulpenvelden. Er zijn deze week drie overnachtingen in de luchtbel beschikbaar via de website van Booking.com. Lees hier meer over de Keukenhof en de speciale overnachtingen.

 

 

Comments are closed.