5 tips om zorgeloos een auto te huren met nieuwe ANVR-reisvoorwaarden

Een auto huren in het buitenland gaat niet zonder wikken of wegen. Ieder heeft hier zijn eigen beweegredenen voor en men wordt niet graag verrast bij inlevering van de auto. Bereid je voor en bekijk de vernieuwde consumentvriendelijke ANVR-reisvoorwaarden autohuur. Uit het ‘Grote Autohuur Onderzoek’ van Verkeersbureaus.info blijkt dat de grootte het belangrijkste is en wat het woord vrijheid te maken heeft met autohuren.

Het risico op schade is minimaal

Geen verrassingen bij autohuren in het buitenland met deze tips

ANVR heeft in samenwerking met een aantal autoverhuurders zoals Alamo.nl een belangrijke verbetering voor consumenten bedacht in de verhuur van auto’s op de vakantiebestemming. Vanaf nu kan je een auto huren tegen consumentvriendelijke ANVR-reisvoorwaarden. Lees meer over onterechte schades en eerlijke prijzen.

 

 

auto-weg-uitzicht-blauw-bergen

Naamsbekendheid autoverhuurder minder belangrijk dan het tarief

Uit het ‘Grote Autohuur Onderzoek’ van Verkeersbureaus.info blijkt dat de naamsbekendheid van een autoverhuurder niet doorslaggevend is. Men kijkt bij het boeken vooral naar de grootte van de huurauto, daarna pas naar bagageruimte, het aantal inbegrepen kilometers en tot slot de prijs. Lees meer over tips voor autohuur in Europa.

Een huurauto van Lejebil

Vrijheid blijheid met je huurauto

Met bovenstaande tips en de nieuwe ANVR-reisvoorwaarden kun je met een veilig gevoel je huurauto boeken. Zo kun een maximaal gevoel van vrijheid ervaren.

 

 

Dit is voor 68% van Nederlanders ook de belangrijkste motivatie om een auto te huren en om bestemmingen op eigen houtje en met maximale vrijheid te ontdekken; de nieuwste trend. Dit zijn populaire autohuur bestemmingen bij Nederlanders.

huurauto-onderzoek-uitslag

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.