Naamsbekendheid autoverhuurder minder belangrijk dan scherpe tarieven

Uit het ‘Grote Autohuur Onderzoek’ van Verkeersbureaus.info is gebleken dat de naamsbekendheid van een autoverhuurder niet doorslaggevend is in het daadwerkelijk boeken van de auto. Waar men vooral naar kijkt bij het huren van een auto is de grootte. Vervolgens wordt er gekeken naar de bagageruimte, het aantal inbegrepen kilometers en de prijs.

Een huurauto van Lejebil

Een huurauto van Lejebil

Inclusief in de prijs

Bij Lejebil.com zit een onbeperkt aantal kilometers inbegrepen in de lage ‘all-inclusive’ prijs. Verder krijgt men niet te maken met kleine lettertjes of betalingen achteraf bij de all inclusive tarieven van Lejebil.com. Bij de prijs zit namelijk een diefstalverzekering, een schadeverzekering en de meeste lokale belastingen inbegrepen. Ook worden achteraf geen toeslagen op de creditcard gerekend of een fee voor het ophalen van de auto op een luchthaven of treinstation.

 

 

Autohuur aanbiedingen

Men kan zich via de website www.Lejebil.com aanmelden voor de maandelijkse nieuwsbrief. In de nieuwsbrief worden aanbiedingen, autohuur informatie en locatie tips uitgelicht.

 

 

Lejebil.com

Door samen te werken met ‘s werelds grootste autoverhuurders Alamo, National en Enterprise, heeft Lejebil.com toegang tot een enorm netwerk van populaire vakantiebestemmingen. Het aanbod van Lejebil.com reikt van verre bestemmingen in de Verenigde Staten en Canada tot vertrouwde zomerbestemmingen in Europa als Portugal, Spanje, Frankrijk, Griekenland en Italië. Op Lejebil.com vindt men meer informatie over onder andere de verhuurlocaties en tarieven.

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.