Vervoer in Minneapolis

vervoer-icoon-verkeersbureaus

Skyway systeem in de winter: warm

Om je te verplaatsen in Minneapolis kun je gebruik maken van het uitstekende openbaar vervoer, waaronder het Light Rail systeem, een Nice Ride fiets huren of gewoon de benenwagen nemen. Het is uiteraard ook mogelijk om een auto te huren. Te voet kun je ook veel delen van de stad verkennen. Er is een voetgangersbrug dat aansluit op een netwerk van verschillende voetpaden die gebouwen met elkaar verbinden.

Skyway systeem

Skyway systeem in de zomer: koel

Rail Transit in Minneapolis

Rail Transit in Minneapolis

Vliegen naar Minneapolis

Met Delta Airlines vlieg je meer dan 10 keer per dag rechtstreeks of via een korte tussenstop naar Minneapolis (MSP). Voor veel vluchten is Minneapolis ook de eerste stop in de USA. Met onze nationale airline KLM vlieg je Economy, Economy comfort of Business class in een Airbus A330-300 waar KLM mee vliegt. In 2022 beginnen de tarieven bij €804 voor een retourvlucht, afhankelijk van het seizoen en beschikbaarheid.

 

Dit zijn de hotspots van Minneapolis

Download nu handige tips over Minneapolis. Alleen vandaag gratis te downloaden!

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden

 

Met alles wat de stad biedt en natuurlijk de Mall of America, is Minneapolis meer dan een tussenstop. De moeite waard om wat langer te blijven! Vind voordelige vluchten naar Minneapolis met Skyscanner

 

 

Met de auto

Huur altijd een auto voor Minneapolis vooraf of tijdens je trip, vanuit Nederland, dan ben je voordeliger uit. Huur bijvoorbeeld voordelig een auto in Minneapolis bij onze partner. Onze huurauto partner heeft voordelige tarieven voor Minneapolis. Bereken direct de huurprijs voor jouw auto.

Touroperators

Er zijn veel touroperators die Minneapolis in hun aanbod hebben, als stedentrip of als onderdeel van een rondreis. Je kunt o.a. terecht bij American Vacation, D-reizen, Doets Reizen, GoAmerika of GreatLakes-Travel

Schoolbus in Minneapolis

Schoolbus in Minneapolis

Fietsen met de burgermeester

Fietsen is ook aan te raden in Minneapolis. Het is een fietsvriendelijke stad en niet voor niets fietste Floortje Dessing van 3 OpReis een aantal jaar geleden een rondje met de burgermeester van deze metropool. Bekijk het filmpje.

 

Nice Ride in Minneapolis

Nice Ride in Minneapolis

Nice Ride, het fietssysteem van Minneapolis

Nice Ride, het fietssysteem van Minneapolis