Shop till you drop: met korting winkelen in Mall of America

Mall of America is een van de meest bezochte bestemmingen in de Verenigde Staten. Met meer dan 500 winkels, restaurants en diversiteit aan attracties kun je hier een unieke shopping en entertainment beleving ervaren. Het winkelcentrum beschikt over het grootste overdekte pretpark in de Verenigde Staten en is een must-visit in Minnesota. Extra leuk is dat je geen belasting hoeft te betalen op kleding en schoenen. Maak gebruik van de vouchers voor extra korting en voordeel bij heel veel winkels.

Mall of America wordt vaak beschreven als een stad in een stad. Door het uitgebreide aanbod van winkels, restaurants en entertainment kun je er gerust een hele dag doorbrengen. Enkele hoogtepunten:

Een uniek themapark

Nickelodeon Universe, is het grootste overdekte themapark van de Verenigde Staten. Het is zeven hectare groot met unieke attracties, entertainment en eetgelegenheden. Ontmoet de Nick-personages, ervaar duizelingwekkende ritten, bezoek unieke winkels en nog veel meer!.

Sea Life Minnesota aquarium

Bedenk dat je 14 meter onder water zit en er haaien, roggen, kwallen en gigantische zeeschilpadden zo dictbij ziet zwemmen dat het lijkt alsof je ze kunt aanraken. Met je neus tegen het glas kun je meer dan 10.000 zeedieren ontdekken in het aquarium. In het aquarium zie je onder andere echte zeesterren, krabben en nog veel meer!
mall-of-america-aquarium

CMX Market Cinema Experience

CMX Cinemas is de achtste bioscoop in de Verenigde Staten. Dit is geen typische bioscoop, het is een speciale bioscoopervaring met een nieuw eetconcept voor het hele gezin.

 

Gratis kortingsvouchers voor de Mall of America

Ontvang kortingsbonnen voor de Mall of America waarmee je in totaal meer dan $ 5.000 korting krijgt op je aankopen in Bloomington.

 

 

Comments are closed.