Shop till you drop: met korting winkelen in Mall of America

Mall of America is een van de meest bezochte bestemmingen in de Verenigde Staten. Met meer dan 500 winkels, restaurants en diversiteit aan attracties kun je hier een unieke shopping en entertainment beleving ervaren. Het winkelcentrum beschikt over het grootste overdekte pretpark in de Verenigde Staten en is een must-visit in Minnesota. Extra leuk is dat je geen belasting hoeft te betalen op kleding en schoenen. Maak gebruik van de kortingsvouchers voor extra voordeel.

moa

Mall of America wordt vaak beschreven als een stad in een stad. Door het uitgebreide aanbod van winkels, restaurants en entertainment kun je er gerust een hele dag doorbrengen. Enkele hoogtepunten:

Een uniek themapark

In de Mall of America vind je Nickelodeon Universe, een uniek themapark voor kinderen. Het pretpark is centraal gelegen in het winkelcentrum en voorzien van 7 hectare unieke attracties en entertainment. Met 27 achtbanen en attracties is voor bezoekers van alle leeftijden veel te beleven.
mall-of-america-nickelodeon

Sea Life Minnesota aquarium

Bedenk dat je 14 meter onder water zit en er haaien, roggen, kwallen en gigantische zeeschilpadden zo dictbij ziet zwemmen dat het lijkt alsof je ze kunt aanraken. Met je neus tegen het glas kun je meer dan 10.000 zeedieren ontdekken in het aquarium. In het aquarium zie je onder andere echte zeesterren, krabben en nog veel meer!
mall-of-america-aquarium

Mall of America Theater

Het theater in de Mall of America beschikt over een unieke mix van grote Hollywood films en culturele films. Er zijn 14 bioscoopschermen met onder andere mogelijkheid voor 3D films en een VIP-theater. Ook vinden er altijd veel evenementen plaats en speciale aanbiedingen voor families en groepen.

 

Gratis kortingsvouchers voor de Mall of America

Ontvang kortingsbonnen voor de Mall of America waarmee je in totaal meer dan $ 5.000 korting krijgt op je aankopen in Bloomington.

Comments are closed.