PLAY Airlines vliegt dagelijks vanaf Amsterdam

PLAY, de low-cost carrier uit IJsland, vliegt 5 dagen per week op Amsterdam (op ma, wo, do, vr, zo). Per 29 oktober worden er dagelijks vluchten aangeboden vanaf Amsterdam. Vanaf Schiphol kunnen passagiers met tussenstop in IJsland vliegen naar New York, Boston, Washington DC en Baltimore.

De vlucht van Amsterdam naar Reykjavik duurt 3u25. Rond het middaguur vertrekt Play vanuit Amsterdam Schiphol Airport en komt om 13u50 aan op de luchthaven van Reykjavik. Na een overstap van 1.5 uur kunnen passagiers aan boord stappen van hun aansluitende vlucht naar de VS of Canada (Toronto).

Connectiviteit tussen Europa en Noord-Amerika

Als trans-Atlantische luchtvaartmaatschappij tussen Europa en Noord-Amerika opereert PLAY met IJsland als hub, strategisch gepositioneerd tussen de twee continenten. Vanaf Amsterdam kunnen passagiers reizen naar IJsland en vier Amerikaanse steden, waaronder New York, Boston, Washington DC en Baltimore, evenals Toronto in Canada.

 

 

Birgir Jónsson, CEO van PLAY, zegt hierover: “Wij zijn trots op hun onze eerste vlucht vandaag.We zijn blij aan te kunnen kondigen dat we vanaf 29 oktober dagelijks passagiers vanaf Amsterdam kunnen laten vliegen. Amsterdam is een van Europa’s grootste hubs en een belangrijke bestemming voor onze activiteiten tussen Noord-Amerika en Europa.

 

 

Onze missie bij PLAY is duidelijk: goedkope vluchten aanbieden en tegelijkertijd reizigers meer waar voor hun geld bieden. Wij bieden lage prijzen aan, zodat onze passagiers geld kunnen besparen op hun vluchten en meer kunnen beleven op hun bestemming. Zoals we graag zeggen bij PLAY: “Pay less, PLAY more.”

 

 

 

 

 

Comments are closed.