De vliegschaamte voorbij

Na 2.5 jaar van maart 2020 tot november 2022 gingen Nederlanders mondjesmaat over de grenzen van Europa . Zelfs als landen niet meer rood kleurden en gele vlekken vertoonden waren de reisvoorschriften dreigend en streng. Hier waagde zich bijna niemand aan en reisverzekeringen waren sowieso niet mogelijk. Safariondernemingen transformeerden tot taxiondernemingen. Er was veel tijd voor bezinning, teveel.

Nu januari 2023 overweegt China snel te heropenen en dit is een teken dat de grootste gevaren voorbij zijn en dat Nederlanders weer de moed en het plezier hebben om hun vakantie niet alleen consumptief op een strand door te brengen. Maar willen reizen naar bestemmingen als Madagascar, Tanzania en Indonesië en dat die weer de standaard worden. De Vakantiebeurs bijzondere reizen is ook weer helemaal opgeleefd en hoopt dit weekend weer duizenden reislustige Nederlanders te ontvangen in de Beurs van Berlage.

Dit weekend is de Vakantiebeurs Bijzondere Reizen in de Beurs van Berlage:

  • Zaterdag 7 januari: opening om 11 uur
  • zondag 8 januari: opening om 10 uur.

www.vakantiebeursamsterdam.nl

 

 

 

 

 

 

 

Comments are closed.