Plan een bijzondere reis op deze Vakantiebeurzen

Januari is traditiegetrouw de maand van de Nederlandse Vakantiebeurzen. Ook is het de maand waarin veel mensen hun zomervakantie boeken en dromen van een bijzondere reis. Zeker na de afgelopen 2 jaar willen we er met z’n allen weer de wereld ontdekken. En waar doe je dat beter dan op de 10e editie van de Vakantiebeurs Bijzondere Reizen?

 

Laat je verrassen door bijzondere bestemmingen, luister en stel vragen bij de lezingen door de experts of slenter langs de stands en kies zo jouw volgende vakantie. Nieuw is het thema ‘bijzonder outdoor’ in de Groene zaal. Dat gaat over fietsen, trekking, wandelen & duiken. Je kunt hier duikreizen naar Maleisië boeken en spreken met trekking specialisten.

 

Kom naar de presentaties

Kenmerkend voor de Vakantiebeurs Bijzondere Reizen zijn de vele presentaties die worden gegeven. Afwisselend door avonturiers, reisjournalisten en specialisten van touroperators. Stuk voor stuk ervaren reizigers die de bestemming waar ze over vertellen door-en-door kennen en jou graag mee op reis nemen. En die reizen gaan van eilandhoppen langs Griekse Eilanden tot prachtige bestemmingen voor vogelliefhebbers zich helemaal kunnen overgeven aan de natuur. Ook voor liefhebbers die wel eens naar Albanië willen of met de auto en trein door Indonesië willen reizen is er de mogelijkheid een lezing bij te wonen. Er zijn 8 zalen in de Beurs van Berlage waar continue presentaties worden gegegeven. De presentaties duren 25 minuten en is er ruimte voor het stellen van vragen.

 

Koop je kaartje online met korting

De Vakantiebeurs Amsterdam is op 7 & 8 januari 2023 in de Beurs van Berlage in Amsterdam. Online tickets zijn voordeliger en krijg je voor €12,80. Een kaartje aan de deur kopen kost €14,80. Kinderen tot 12 jaar krijgen gratis toegang.

Parkeren kan in Q-Park Bijenkorf of in Parking Centrum Oosterdok naast Amsterdam Centraal Station. Daar koop je vooraf een dagkaart vanaf €10. De Beurs van Berlage ligt op 7 minuten lopen vanaf Amsterdam CS.

Ga je liever naar Nijmegen? Dat kan ook. De Vakantiebeurs Nijmegen vindt plaats op 21 & 22 januari 2023 in de Stevenskerk. Bekijk hier de plattegrond en de deelnemers.

 

Ga je doelgericht of laat jij je verrassen?

De Vakantiebeurs voor bijzondere Reizen Amsterdam leent zich uitstekend om inspiratie op te doen voor jouw volgende reis. Bezoek de stands van meer dan 150 organisaties en laat je voorlichten over het scala aan reizen dat in 2023 mogelijk is. Ben je gericht op zoek naar een bepaald land? Op de plattegrond kun je alvast kijken welke aanbieder waar staat. Of laat je verrassen en praat met de standhouders die jou graag meer vertellen over de (on)mogelijkheden van de bijzondere reizen die ze organiseren.

 

 

 

 

 

 

Comments are closed.