SKI plus CITY Pass Stubai Innsbruck

De SKI plus CITY Pass Stubai Innsbruck biedt meer! Meer plezier, meer aanbiedingen en meer flexibiliteit voor je vakantie, met vrienden of familie. Met deze gecombineerde pas kun je veel meer dan alleen skiën of boarden. De pas geeft toegang tot 13 skigebieden, waaronder de Stubaier Gletscher, 3 overdekte zwembaden en 22 culturele bezienswaardigheden in Innsbruck. Van skiën, snowboarden, rodelen en zwemmen tot aan cultuur en stads plezier. Ook de skibussen zijn met de pas gratis waardoor je bijvoorbeeld een citytrip makkelijk kunt afwisselen met een skigebied.

Skiën en lifestyle – ook voor families

Dankzij de SKI plus CITY Pass Stubai Innsbruck ligt alles binnen handbereik; de bergen, pistes en het stadsleven. Of het nu sneeuwt of zonnig is, er is voor elke wens en behoefte iets te vinden. Skiliefhebbers genieten op de pistes van 13 skigebieden, terwijl cultuur- en stads liefhebbers de musea, smalle straatjes en winkels van Innsbruck bezoeken. Want wat betekent vakantie tegenwoordig? Een onvergetelijke ervaring met een individueel tintje. Ook voor families is de pas een fantastische manier om kinderen een afwisselende en spannende wintervakantie te bieden. Met de pas heb je toegang tot vier skigebieden in het Stubaital – Schlick 2000, Serlesbahnen, Elferbahnen en de Stubaier Gletscher, maar ook Bergeralm in het Wipptal, Glungezer boven Hall in Tirol, Axamer Lizum, Innsbruck Nordkettenbahnen, Patscherkofel, Kühtai en Hochoetz. Acht skigebieden bieden ook nachtskiën en nachtrodelen aan – een bijzondere ervaring onder de sterrenhemel in de winternacht. Buiten de pistes biedt de All-in Pass 40 cultuur- en sightseeing aanbiedingen, zodat je in korte tijd zoveel mogelijk gaat ontdekken. Entertainment voor jong en oud zonder veel organisatie. De SKI plus CITY Pass Stubai Innsbruck geeft gasten de kans om zo gemakkelijk en flexibel mogelijk te genieten van het beste van het natuurlijke en stedelijke leven. Maximale mogelijkheden met minimale inspanning – dat maakt een SKI plus CITY vakantie uniek!

Non-stop afwisseling

De ene dag heb je zin in winterse actie, de andere dag heb je behoefte aan ontspanning. Met de SKI plus CITY Pass Stubai Innsbruck hoef je niet te kiezen tussen die twee. Integendeel! Kilometers maken op de piste of liever relaxen in de zon? Kunst uit de Renaissance bewonderen en later, als de zon tussen de wolken vandaan komt, genieten van een paar afdalingen op de piste? De SKI plus CITY Pass Stubai Innsbruck biedt afwisseling voor alle wensen en behoeftes – voor jong en oud.

Terwijl de fanatieke wintersporter van ‘s morgens vroeg tot ‘s avonds laat de piste op gaat, genieten anderen van een ontspannende afdaling of van de rust en vreugde in de stad. Met de bus rechtstreeks naar de stad, cultuur snuiven met een kopje koffie en een apfelstrudel, de gevarieerde geschiedenis van Tirol ontdekken in de musea die bij de skipas zijn inbegrepen of een bezoek brengen aan de wereldberoemde Swarovski Crystal Worlds.

Swarovski Kristallwelten

Jonge avonturiers die de piste even willen verlaten, kunnen in de Alpenzoo ook lynxen, elanden en everzwijnen in de sneeuw zien spelen. Een andere aanrader is een bezoek aan het kasteel Ambras in Innsbruck en de lichtinstallaties van Lumagica in de Hofgarten. En wie na het plezier op de berg en in de stad écht wil ontspannen, kan een paar baantjes trekken in het zwembad met drie mogelijkheden – het StuBay zwembad, het Freizeitzentrum Neustift zwembad of het Axams overdekte zwembad. Deze zijn allemaal inbegrepen in de aanbieding van de SKI plus CITY Pass Stubai Innsbruck.

 

 

Spannende bezienswaardigheden – ook buiten de pistes

De SKI plus CITY Pass Stubai Innsbruck omvat 22 bezienswaardigheden: spannende sightseeing en culturele ervaringen, maar ook de beroemde alpine-urban lifestyle van Innsbruck. Dit maakt de pas zeer aantrekkelijk voor avonturiers en families die willen genieten van een gevarieerde dag vol plezier. De pas omvat de culturele hoogtepunten van Innsbruck, zoals het keizerlijk paleis Hofburg, kasteel Ambras, de vijf Tiroolse musea en beroemde hotspots zoals de Bergisel skischans, de Swarovski Crystal Worlds en de Alpenzoo. Vooral kinderen zijn de culturele en lifestyle-activiteiten die worden aangeboden een aanrader. En de bij de pas inbegrepen hop-on hop-off bus brengt je direct naar alle attracties.

Veel flexibiliteit

Naast de unieke mogelijkheid om cultuur, lifestyle en plezier op de piste te beleven met slechts één pas, is de SKI plus CITY Pass Stubai Innsbruck ook zeer flexibel. Je kunt een pas kopen voor twee tot 21 dagen, afhankelijk van de duur van het verblijf. Er zijn veel kortingen voor senioren, kinderen, jongeren en mensen met een handicap, waardoor de pas betaalbaar is en vooral nuttig is voor families. De pas is verkrijgbaar aan de kassa’s van de 13 deelnemende kabelbanen (behalve de Innsbruck Nordkettenbahnen), bij de Innsbruck Tourist Information en bij deelnemende partners.

 

 

 

 

 

Comments are closed.