Innsbruck

Innsbruck is een 800 jaar oude stad in het zuidwesten van Oostenrijk en tevens hoofdstad van de deelstaat Tirol. Met zijn ruim 120.000 inwoners en ligging in de bergen is Innsbruck een interessante vakantiebestemming voor zowel het zomer- als winterseizoen. Oude gebouwen, zoals de Goldenes Dachl (het gouden dak) en de Hofburg vormen de iconen van de stad.

Inmiddels hebben ook ontwerpen als de Bergisel-schans en de Hungerburgbahn, van architect Zaha Hadid, een vooraanstaande plek in de stad gekregen. De bergen en natuur rondom de stad maken Innsbruck ook een populaire bestemming voor de actieve, natuurliefhebbende bezoeker. De stad is omringd door fiets- en wandelroutes. In de nabij gelegen Feriendörfer is het mogelijk om even aan de drukte van de stad te ontsnappen. Innsbruck en zijn regio’s bieden in elk jaargetijde vrijetijdsvermaak, culturele highlights en sportieve hoogtepunten voor jong en oud.

 

Ontvang gratis een brochure per post over jouw Oostenrijkse vakantieregio

Je kunt nu gratis een Oostenrijk brochure aanvragen voor jouw vakantie in een Oostenrijkse regio. De brochures worden per post opgestuurd. Dat betekent dat je met een paar dagen vakantievoorpret kunt hebben over bestemming in Oostenrijk in bijv. Tirol of Karinthië. Kies jouw Oostenrijkse regio uit de lijst en vul je gegevens in om de brochure gratis te ontvangen.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*

 

Met de Innsbruck Card krijg je korting op vele Innsbruck attracties en bezienswaardigheden.

Nog een tip, kijk op TripAdvisor wat de reviews zijn over Innsbruck.

 

 

Verkeersbureaus en VVV’s in Innsbruck

Innsbruck Tourismus

Burggraben 3
6020 Innsbruck
Oostenrijk


Twitter: twitter.com/InnsbruckTVB
Facebook: facebook.com/Innsbruck
YouTube: youtube.com/user/InnsbruckTVB
Pinterest: pinterest.com/innsbrucktvb
Instagram: instagram.com/innsbrucktourism/

 

Neem contact op met Innsbruck Tourismus

Met onderstaand formulier kun je contact opnemen met dit verkeersbureau. Vermeld altijd je e-mail adres of telefoonnummer zodat er contact met je opgenomen kan worden. Abonneer je ook op de nieuwsbrief om tips te ontvangen!

  • Schrijf je vraag in het Engels.

Kaart van Innsbruck