Emirates tekent overeenkomst met Verkeersbureau Thailand

Emirates, ’s werelds grootste internationale luchtvaartmaatschappij, heeft een Memorandum of Cooperation (MoC) ondertekend met de Tourism Authority of Thailand (TAT). Met deze overeenkomst, beloofd Emirates bij te dragen aan het promoten van toerisme naar Thailand. Aan de hand van gezamenlijk marketing en promotionele initiatieven, gaan beide partijen zich inzetten om meer reizigers naar de bestemming te trekken.

Verkeersbureau Thailand

De MoC werd ondertekend door Orhan Abbas, Senior Vice President of Commercial Operations – Far East bij Emirates en Chattan Kunjara Na Ayudhya, Deputy Governor for International Marketing (Europe, Africa, Middle East, and Americas), in het bijzijn van HH Sheikh Ahmed bin Saeed Al Maktoum, Emirates Group Chairman en HE Phiphat Ratchakitprakarn, Thailand’s Minister of Tourism and Sports. Ook waren Yuthasak Supasorn, Governor of the Tourism Authority of Thailand, HE Chairat Sirivat, Consul-General o Thailand voor de VAE en Adnan Kazim, Chief Commercial Officer, Emirates aanwezig bij de ceremonie.

 

 

Naar aanleiding van de overeenkomst, gaat Emirates een aantal initiatieven ontwikkelen die passagiers in het wereldwijde netwerk kennis laten maken met Thailand, hiermee hoopt de luchtvaartmaatschappij het toerisme naar de bestemming een boost te geven. Emirates zal zich daarnaast ook inspannen om het land te promoten via het netwerk van reisagenten in belangrijke strategische markten.

 

 

Orhan Abbas, Senior Vice President of Commercial Operations – Far East bij Emirates vertelt: “Meer dan 30 jaar geleden voegde Emirates Thailand toe aan het wereldwijde netwerk. Momenteel behoort de bestemming tot de populairste binnen het Zuidoost-Aziatische netwerk van de luchtvaartmaatschappij, met name onder vakantiegangers uit de VS, Europa en het Midden-Oosten. We zijn verheugd om de handen ineen te slaan met de Tourism Authority of Thailand om het toerisme naar het land te stimuleren en voort te bouwen op het succes dat in de loop der jaren is behaald dankzij onze langdurige relatie. We kijken ernaar uit om het diverse aanbod uit te lichten en hen te helpen hun toeristische doelen te bereiken, om het post-pandemische herstel van Thailand te ondersteunen.”

Yuthasak Supasorn, TAT Governor, zegt: “Deze MoC maakt de weg vrij voor een uitstekende strategische samenwerking op het gebied van toerisme tussen TAT en Emirates. TAT zal Emirates helpen bij het ontwikkelen van het passagiersvervoer vanuit belangrijke markten. Dit doen wij door touroperators en reisbureaus te ondersteunen in de overeengekomen markten binnen het gehele Emirates netwerk met promotionele weggeefacties, speciale promotiepakketten, incentives en marketinguitgaven.”

Populaire bestemming

Thailand blijft een belangrijk bestemming binnen het wereldwijde netwerk van Emirates. De eerste EK vluchten naar Bangkok werden uitgevoerd in 1990 en in 2012 werden de directe vluchten naar het vakantie-eiland Phuket opgezet, wat een zeer populaire vakantiebestemming bleek te zijn onder de wereldwijde reizigers. Emirates hervatte alle vluchten naar Bangkok in september 2020 en voert momenteel drie dagelijkse vluchten naar de Thaise hoofdstad uit, waarvan twee met een Boeing 777-300ER en een met de iconische A380. Emirates vliegt daarnaast 11 keer per week naar Phuket.

 

 

 

 

 

Comments are closed.