Trouwen op Curaçao krijgt extra dimensie

Veel Nederlanders dromen ervan, een bruiloft in tropische sferen. Een bruiloftsfeest met alles er op en aan of juist een intieme symbolische ceremonie. Met de opening van het fonkelnieuwe luxe Sandals Royal Curaçao Resort half april krijgt het eiland er een top-trouwlocatie bij. Op het enorme landgoed zijn niet minder dan vijf locaties geschikt gemaakt voor een ‘wedding of a lifetime’. Met luxe, met comfort en met paradijselijke omlijsting.

Wuivende palmen

Al naar gelang de voorkeuren van het aanstaande echtpaar en het aantal gasten dat aanwezig is, biedt Sandals Royal Curaçao alle ruimte voor een bruiloft op maat. Variërend van een ceremonie op het idyllische strand van Santa Barbara, een intieme viering op het kleine strand bij de beach club, echt tropisch in de palmentuin of met een sportief tintje op de eerste hole van de prachtige golfbaan.

 

Lees ook dit artikel: Curaçao in geuren en kleuren

 

Voor de receptie na de huwelijksvoltrekking zijn er niet minder dan zeven keuzemogelijkheden tot circa 75 gasten. In de Arawak Ballroom van het op 14 april openende 5-sterren resort is zelfs plaats tot 300 bruiloftsgasten. Voor sommige trouw- en receptielocaties kan een toeslag gelden.

 

 

Ceremonie geheel op maat

Bij een bruiloft in Sandals Royal Curaçao Resort worden echtpaar en gasten volledig ontzorgd en helemaal in de watten gelegd. De wedding concierge verzorgt het gehele luxe 5-sterren trouwprogramma. Volledig op maat en naar de wensen van bruid en bruidegom. In het resort zijn eindeloze mogelijkheden om met setting, muziek, fotografie, gastronomie, speciale decoraties en versieringen de bruiloft in eigen stijl te organiseren.

Talrijke voordelen voor aanstaande bruidsparen

Een bruiloft in Sandals Royal Curaçao is nu extra aantrekkelijk met een scala aan extra’s en gratis opties. Bij drie nachten of langer verblijf vervallen de kosten voor de professionele wedding planner (die alle documenten voorbereidt) en voor de huwelijksvoltrekking inclusief trouwboeket en corsage. Ook krijgt het bruidspaar de receptie met cakes, een cocktail receptie met hors d’oeuvres, een turndown service in romantische stijl en een romantisch honeymoondiner gedurende het verblijf aangeboden.

Als het verblijf tenminste zeven nachten beslaat – hetgeen voor gasten uit Nederland veelal het geval is – dan ontvangt het gelukkige paar vouchers voor besteding aan kamerupgrade, fotografie, overheidsleges of buitenactiviteiten, variërend in waarde van $100 tot $1.500.

Echtparen die aanvullend kamers voor hun gasten boeken in het resort (minimaal 5 tot 7 nachten) kunnen kiezen uit een keur aan ‘toeters en bellen’ die nog meer het verschil maken. Denk aan een hartvormige tafel, bamboe fakkels voor een avondceremonie of een sangriabar in aanvulling op de al inclusieve barservice. Hoe meer kamers geboekt zijn des te groter het aantal extra’s dat bruid en bruidegom kunnen kiezen, zoals een Rum & Games-avond of vouchers voor een cruise per catamaran.

 

 

 

 

 

Comments are closed.