Riksja Travel organiseert 6e editie van het Riksja Reisevent

Riksja Travel organiseert zondag 7 november de zesde editie van het Riksja Reisevent in DeFabrique in Utrecht. Het bedrijf staat vol positieve energie te springen om deze editie weer tot een succes te maken, zeker nadat het evenement vorig jaar niet heeft kunnen plaatsvinden.

“We zijn een reisbedrijf -voor reizigers door reizigers- en zijn ontzettend blij dat we weer een mogelijkheid hebben om reizigers in het echt te ontmoeten en te spreken,’’ aldus Fenny Koppen, CEO van Riksja Travel. Door de corona-pandemie heeft het bedrijf een turbulente tijd achter de rug, maar kijkt hoopvol naar de toekomst. Koppen: “We kunnen eindelijk weer doen waar we goed in zijn. Afgelopen zomer hebben we heel veel klanten Europa laten ontdekken op de Riksja-manier. Nu de maatregelen steeds meer versoepelen, is reizen buiten Europa ook steeds meer mogelijk. We vertellen reizigers tijdens het evenement daar graag meer over.’’

Vijftig bestemmingen

Op het Riksja Reisevent worden, zoals vanouds, reizigers geënthousiasmeerd voor 50 bestemmingen wereldwijd. Bestemmingsexperts vertellen alle ins en outs over ‘hun bestemming’ tijdens de landenpresentaties. Ook is er de mogelijkheid om hen tijdens de rond de tafel-gesprekken en 1-op-1-sessies het hemd van het lijf te vragen. Daarnaast zullen ook verschillende acts optreden en zijn er leuke activiteiten voor kinderen.

 

 

Langzaamaan gaan ook de grenzen buiten Europa weer open. Vanaf 1 november is het weer mogelijk om te reizen naar Amerika, Argentinië en Thailand. De grenzen van landen als Costa Rica, Canada, Mexico, Namibië, Sri Lanka, Zuid-Afrika, Kenia en Tanzania zijn al een lange tijd open. Tijdens de Riksja-reizen wordt er rekening gehouden met corona en is er nauw contact met de lokale partners ter plaatse die altijd de meest actuele corona-informatie hebben. “De gezondheid en veiligheid van onze reizigers staat bij ons voorop”, vertelt Koppen ”Het voordeel is dat je met Riksja al weg van de massa reist en slaapt in kleinschalige hotels. Ook de activiteiten die we organiseren hebben een kleine groepsgrootte en zijn vaak net even anders. Daardoor hebben we niet veel aanpassingen aan onze reizen hoeven doen, omdat je met Riksja eigenlijk al coronaproof reist.”

 

 

Ook tijdens het Riksja Reisevent wordt er rekening gehouden met de huidige corona-maatregelen. Zo is er maar plek voor zo’n 1400 reizigers en is het evenement in twee dagdelen opgesplitst. Toegang is alleen mogelijk met de CoronaCheck-app om het evenement voor zowel de bezoeker als het personeel zo veilig mogelijk te laten verlopen. Kaarten voor het Riksja Reisevent zijn gratis en te bestellen via www.riksjatravel.nl/reisevent-riksja/.

 

 

 

 

 

Comments are closed.