Delta lanceert Air+Rail-programma voor aansluiting naar Brussel en Antwerpen

Om de keuze aan Europese bestemmingen te vergroten, lanceert Delta vandaag een nieuw Air+Rail-programma in samenwerking met de hogesnelheidstreinen van Thalys. Met één ticket zijn vanuit Amsterdam de Belgische steden Brussel en Antwerpen makkelijk bereikbaar.

Nieuwe overeenkomst

Dankzij de nieuwe overeenkomst kunnen passagiers van Delta met één ticketreservering naadloos over stappen van vliegtuig naar trein op Amsterdam Airport Schiphol. Vanaf het treinstation, gelegen in Central Plaza op Schiphol, is er een gemakkelijke toegang en frequente service naar het hart van Brussel en Antwerpen met reistijden van iets meer dan een uur. De treinen van Thalys bieden een comfortabele reiservaring met stopcontacten op elke stoel en wifi in elke trein.

 

 

“Dit Air+Rail-programma met Thalys is nog maar het begin, aangezien we onze passagiers het gemak willen bieden van snelle en gemakkelijke treindiensten naar een aantal bestemmingen in heel Europa. Voor onze Europese reizigers is dit ook een geweldige manier om naar Amsterdam te reizen om vluchten te nemen naar bestemmingen in de Verenigde Staten”, zegt Alain Bellemare, Delta’s President – International. “We hebben geleerd van onze partnerluchtvaartmaatschappijen, Air France en KLM, die vergelijkbare programma’s aanbieden, en met de reeds bestaande spoorweginfrastructuur in Europa kunnen we onze passagiers een grotere keuze en handige reismogelijkheden bieden.”

 

 

Het boekingsproces via de zelfbedieningskanalen van Delta is zeer eenvoudig. De treinsegmenten worden overal duidelijk aangegeven als Brussel Midi/Zuid of Antwerpen Centraal als bestemming of vertrek wordt geselecteerd. Het reisproces is ook handig: klanten die het Air+Rail-pakket hebben geboekt, kunnen normaal inchecken voor hun vlucht. Het enige verschil is dat voor het spoorsegment:

Klanten kunnen ofwel inchecken op Accesrail.com om hun instapkaart te halen, met behulp van de Delta-ticketbevestiging, of kunnen het treinkaartje verkrijgen bij het loket van het treinstation. Op het treinkaartje staan ​​duidelijk de zitplaats en het vervoermiddel vermeld. Op de reisdag gaan klanten die met een vlucht in Amsterdam aankomen, zoals gewoonlijk door de douane en halen hun koffers op voordat ze op de trein stappen. Voor degenen die met de trein naar Amsterdam Airport Schiphol reizen, geldt hetzelfde incheckproces. De klant houdt zijn bagage in de trein voordat hij op de normale manier voor zijn vlucht incheckt.

Test- en vaccinatievereisten

Toegang tot de VS vanuit het Schengengebied blijft beperkt, behalve voor Amerikaanse staatsburgers en permanente inwoners. Klanten wordt geadviseerd om voor vertrek de toegangseisen te controleren. Meer details zijn beschikbaar op de Delta Discover Map op delta.com. Het speciale Travel Planning Center van Delta biedt ook gedetailleerde informatie voor klanten die internationaal reizen.

Delta geeft prioriteit aan de gezondheid en veiligheid van klanten en medewerkers, en de gemeenschappen die het bedient. Als onderdeel van de Delta CareStandard worden vliegtuigen regelmatig ontsmet, inclusief grondige reiniging van high-touch oppervlakken zoals dienbladen, schermen en veiligheidsgordels. Klanten moeten ook gedurende de hele reis een masker dragen. Thalys Trains zet zich ook in voor de veiligheid, het welzijn en de gezondheid van hun klanten met het verplicht dragen van maskers, uitgebreide reiniging en preventieve desinfectie voor alle delen van de trein, evenals extra personeel om klanten te ondersteunen en te beschermen.

 

 

 

 

 

Comments are closed.