Kom vrijdag en zaterdag naar de Fiets & Wandelbeurs

Ook dit jaar wordt de Fiets en Wandelbeurs weer georganiseerd. Alleen dan wel veilig op een online platform. Kom in contact met tientallen bestemmingen en reisorganisaties en stel ze alle vragen die je hebt over je volgende vakantie. Een kaartje kost jou als nieuwsbrief lezers slechts €4 in plaats van €7. Lees snel verder en vergeet niet een kaartje te kopen. Je kunt op elk moment de beurs bezoeken dit weekend en zelfs na de beurs nog weer de lezingen terugkijken mocht je vrijdag en zaterdag al andere plannen hebben.

 

Wat dacht je van fietsen of wandelen in Frankrijk?

Voor fietsers en E-bikers hebben de Auvergne en Alpen Mont Blanc 12 véloroutes en voies vertes in de aanbieding, waaronder de ViaRhôna, de Voie Bleue, de Via Allier en de GTMC. Mountainbikers kunnen zich hier ook helemaal uitleven met meer dan 13.500 km aan uitgezet parcours! Wandelaars kunnen kiezen uit zeventien grote routes, zoals trajecten naar Santiago de Compostella, de grande traversée van de Alpen en de lavendelroutes.

 

 

In de Montagnes du Giffre kom je helemaal op adem. Wandel met uitzicht op de Mont Blanc, langs de rivier Le Giffre of door de schilderachtige dorpjes in de bergvallei. Een puur, groen en ongeschonden gebied waar je in alle seizoenen terecht kunt voor allerlei activiteiten: te voet, op de fiets, met de parapente, in en op het water. Het kan niet op!

Kom fietsen in ons eigen Grunn

Onze eigen fietsjournalist Bert Sitters geeft een inspirerende lezing tijdens de Fiets & Wandelbeurs en wel op zaterdag 23 april om 10:30 in Zaal 3. Sinds 1 januari zijn de Groningse gemeenten Appingedam, Delfzijl en Loppersum samengegaan tot de gemeente Eemsdelta. De 3 plaatsen hebben hun eigen geschiedenis en karakter. Daar tussendoor heerst de rust van het Groningse landschap met als uitstekers de opmerkelijke kerken op de wierden. De onlangs verhoogde zeedijk biedt een grenzeloos lijkend uitzicht over het water. Tijd voor een fietsrondje door deze nieuwe gemeente. Bert neemt je graag mee. Boek je plekje hier voor de lezing van Bert.

Kom eens fietsen en wandelen in Tsjechië?

Tsjechië is een prachtig fiets- en wandelland met een gevarieerd landschap: je vindt er rivierdalen, heuvelachtige landschappen en hoge bergtoppen. Denk bijvoorbeeld aan de Egerroute, een bijna 230 kilometer lange fietsroute door West-Bohemen langs de rivier de Eger. Lees hier meer over de fietsroutes in Tsjechië op.

 

 

Koop je kaarten voor de Fiets & Wandelbeurs met korting

De Fiets & Wandelbeurs is 23 en 24 april en wordt online gehouden. Van routes tot bestemmingen, en van outdoormateriaal tot lezingen: het is er allemaal te vinden en te beleven. De leukste beurs voor je actieve vakantie. Ontdek het laatste nieuws op Fietsrondje.nl. Koop nu je entreekaartje met €3 korting en betaal minder dan op de dag van de beurs zelf.

Klik hier voor kaartjes met korting

 

 

 

 

Comments are closed.