Vanaf 20 juni weer vliegen naar Turkije

Vanaf 20 juni 2020 zijn vluchten vanuit Nederland weer welkom in Turkije. Dit is vandaag bekend gemaakt door de Turkse overheid. De versoepeling geldt zowel voor Turkse als voor buitenlandse (charter)luchtvaartmaatschappijen. Meer details worden spoedig verwacht.

Gisteren schreef de minister buitenlandse zaken van Turkije, Mevlüt Çavuşoǧlu een brief waarin hij Nederlandse vakantiegangers aanstaande zomer van harte welkom heet in Turkije. Ook heeft hij overleg met minister Stef Blok. Met ruim 1,2 miljoen Nederlandse bezoekers in 2019 geldt Turkije als een van de belangrijke vakantiebestemmingen.

 

Dit zijn de hotspots van Turkije

Ontvang nu handige tips over Turkije. Alleen vandaag ontvang je deze gratis!

"*" geeft vereiste velden aan

 

Turkije bereidt zich zorgvuldig voor op de start van het zomerseizoen en een veilig verblijf van buitenlandse gasten. Vorige maand kondigde de Turkse overheid het Healthy Tourism Certification Program aan, waarmee bedrijven en organisaties zich kunnen laten certificeren op het gebied van gezondheid, hygiëne en veiligheid. Het programma is ingedeeld in verschillende sectoren die met toerisme en reizen te maken hebben, zoals accommodaties restaurants, luchtvaart, transport en overige faciliteiten. De Turkse overheid heeft een aantal bureaus uit binnen- en buitenland aangesteld voor de certificering.

 

 

 

 

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.