Geniet tijdens thuis-quarantaine van de smaakvolle Thaise keuken

Het is coronacrisis en Nederland staat op zijn kop. Restaurants sluiten hun deuren, mensen werken massaal thuis, universiteiten bieden online colleges aan en de sportactiviteiten worden naar buiten verplaatst. Hoe belangrijk en essentieel deze maatregelen ook zijn, saai is het wel. Zeker met enkel pasta en andere houdbare producten in je keukenkastje. Ben je voor vanavond toe aan iets anders? Goed nieuws! Wij hebben een aantal heerlijke Thaise restaurants met bezorgmogelijkheid voor je op een rijtje gezet. Want er is geen keuken zo spannend als de Thaise. Zeg maar bye bye tegen de quarantainesleur terwijl je fantaseert over je volgende bezoek aan Thailand!

Skip de rij in Amsterdam

Normaal gesproken moet je bij Bird Thai Restaurant in de rij staan voordat je aan tafel mag. Nu het restaurant ook thuis bezorgd is het wachten aan de Amsterdamse grachten verleden tijd en kun je thuis op je gemakje Netflixen tot de heerlijke Thaise gerechten bezorgd worden. De groene en rode curries schijnen de specialiteiten van de kok te zijn en zijn dus zeker het proberen waard. Daarnaast is dit restaurant ook perfect voor alle vegetariërs door het grote aanbod aan gerechten zonder vlees en vis.

 

Lees ook dit artikel: Zo focust Thailand op ecotoerisme

 

Authentiek Thailand in Utrecht

Restaurant de Thai in Utrecht staat bekend om hun authenticiteit en kwaliteit, waarbij trouw wordt gebleven aan de culinaire cultuur en de invloeden van Thailand. Mocht je een trip naar Thailand op de planning hebben staan, is dit alvast een heerlijk voorproefje van wat je te wachten staat. Zelf noemen ze het ‘een palet van tradities en nieuwigheden, catering op uw gehemelte’. Dat belooft in ieder geval veel goeds!

 

 

Herbeleef Khao San Road in Den Haag

Khao San Road is een straat in Bangkok geliefd onder backpackers. De gelijknamige Khaosaan Road Thai Street Food Restaurant is ook geliefd, maar dan onder de Thai food lovers in Den Haag. Ben jij al eens in Bangkok geweest? Herbeleef je reis naar Thailand door hier een bestelling te plaatsen en denk aan de mooie stranden, de fascinerende tempels, maar vooral de heerlijke cuisine van het land. Het restaurant staat bekend om de snelle bezorging, dus in een mum van tijd kun je genieten van al het lekkers.

De beste Tom Kha Kai in Leiden

Ook in Leiden kun je blijven genieten van de Thaise keuken bij restaurant Siri Thai. Hoewel een bezoekje aan het sfeervolle, stijlvolle restaurant met vriendelijke bediening er nu even niet in zit, zijn ze gelukkig wel open voor bezorging. Volgens bezoekers hebben ze zelfs de allerbeste Tom Kha Kai van de wereld.

Proef dertig jaar ervaring in Eindhoven

Al dertig jaar staat Restaurant Sala Thai goed op de kaart in Eindhoven. Hier maken ze gebruik van veel groenten en kruiden, precies zoals we van de Thaise keuken gewend zijn. Pittig betekent hier dan ook écht pittig. Je kunt elke dag afhalen en bij bestellingen vanaf 50 euro bezorgen ze ook thuis. De huiselijke ambiance van het restaurant is overigens goed na te bootsen in je eigen huis.

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.