Update over de easyJet reddingsvluchten naar Amsterdam vanuit Marokko en Egypte

Er vertrekken verschillende reddingsvluchten van en naar andere bestemmingen in het easyJet netwerk. Vandaag en morgen gaat er een vlucht vanuit Marokko en vanuit Egypte naar Amsterdam.

  • Er vertrekt vandaag, 19 maart, om 13:00 lokale tijd een reddingsvlucht (EJU9932) van Agadir, Marokko naar Amsterdam.
  • Er vertrekt morgen, 20 maart, om 16:10 lokale tijd een reddingsvlucht (EJU9936) van Hurghada, Egypte naar Amsterdam.

lanten kunnen op deze vluchten boeken door naar “Boekingen beheren” te gaan op easyJet.com, of via de easyJet app. Ze moeten hier hun easyJet boekingsreferentie invullen en kunnen dan zoeken naar de vlucht. Klanten die via een reisbureau of tour operator hebben geboekt moeten direct met hen contact opnemen om zich te laten omboeken. We willen klanten dringend verzoeken zich op deze vluchten te boeken voordat de strengere reisbeperkingen van start gaan, omdat er dan geen vluchten meer mogelijk zullen zijn.

 

 

Mochten de vluchten naar Amsterdam onverhoopt vol raken, dan kunnen klanten zoeken naar een reddingsvlucht naar een andere bestemming, bijvoorbeeld Londen Gatwick.

 

 

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.