easyJet start verkoop winterseizoen ‘20/’21 met maximaal tarief van €39,60

Geen wijzigingskosten voor duizenden nieuwe vluchten om klanten te helpen die getroffen zijn door de recente reisonderbrekingen. easyJet heeft de publicatie van het vluchtschema voor het winterseizoen van ‘20/’21 vervroegd zodat klanten de kans hebben om vroeg te kunnen boeken en met enorme besparingen op de vluchten tussen 25 oktober 2020 en 28 februari 2021.

Onderweg met EasyJet

Onderweg met EasyJet


Voor de eerste keer zullen alle vluchten voor het herfstseizoen van 2020 en het winterseizoen van 2021 slechts maximaal €39,60 kosten voor een enkele reis, inclusief belasting en toeslagen. Van deze aanbieding kan gebruik gemaakt worden tot 24 maart 2020 middernacht.

De ticketverkoop van de luchtvaartmaatschappij, die vandaag van start gaat, zal veel klanten die door de recente verstoring van reisplannen, nog meer keuze geven voor het verplaatsen van hun vluchten zonder wijzigingskosten, inclusief de kerst- en voorjaarsvakantie.

De aankondiging volgt op het recente reisadvies van het ministerie van Buitenlandse Zaken om alleen naar het buitenland te reizen als dit noodzakelijk is. De verwachting is dat reizigers wier vakantieplannen zijn beïnvloed door de Covid-19-pandemie de aanbieding verwelkomen.

147.000 vluchten

Er zullen tussen 25 oktober 2020 en 28 februari 2021 meer dan 147.000 vluchten plaatsvinden binnen het netwerk van easyJet. De meer dan 9 miljoen stoelen geven passagiers de mogelijkheid om op korte termijn een herfstvakantie te plannen met het gezin, te genieten van de sneeuw, of op een stedentrip te gaan.

 

 

Robert Carey, Chief Commercial Officer van easyJet, zegt:
“We hebben besloten om onze vluchten voor het winterseizoen vandaag in de aanbieding te doen om klanten in deze periode zoveel mogelijk te ondersteunen. Voor het eerst zullen vluchten verkocht worden voor een vast maximumbedrag van €39,60 inclusief belastingen en toeslagen. Klanten kunnen ook hun bestaande plannen wijzigen als zij dit willen, of een nieuwe vakantie boeken, met de zekerheid dat er geen wijzigingskosten worden toegepast.”

 

 

Om klanten wiens reisplannen zijn beïnvloed door de reisbeperkingen verder te helpen, ziet easyJet af van de wijzigingskosten voor het veranderen van hun vluchten. Alle klanten kunnen nu de data van hun aanstaande vluchten veranderen naar elk moment vóór 28 februari 2021. De vrijstelling van wijzigingskosten is van toepassing op zowel bestaande als nieuwe boekingen en geldt tot nader order. Klanten kunnen hun boeking online wijzigen via de site.

Het maximale tarief van €39,60 geldt voor een enkele reis, is per persoon, en is afhankelijk van de beschikbaarheid. Dit tarief is beschikbaar voor alle wintervluchten in de periode tussen 25 oktober 2020 en 28 februari 2021 met de volgende uitzonderingen: wintervluchten naar Berlin Brandenburg Airport (BER) zullen beschikbaar zijn vanaf een latere datum, net als vluchten van en naar Marokko, Egypte, Turkije, Tunesië, Israël en Jordanië.

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.