Geniet thuis op de bank van jouw favoriete vakantiebestemmingen

Had jij jouw droomreis al gepland of stond je op het punt deze te boeken, maar moet dat nu even uitgesteld worden door het coronavirus? Geen zorgen! Dankzij Netflix waan jij je met onderstaande films en series tijdelijk op jouw favoriete bestemming en kun je alvast inspiratie op doen voor je volgende trip.

Ervaar de heerlijke keuken van Thailand

De komende weken zal je door het sluiten van alle horecagelegenheden voor een groot deel aangewezen zijn op je eigen kookkunsten. Inspiratie voor zowel je volgende avondmaal als je volgende reis krijg je door de serie Streetfood. Deze neemt je mee op een culturele ontdekkingsreis en vertelt de bijzondere verhalen achter heerlijke streetfood gerechten. Aflevering 1 staat geheel in het teken van Jay Fai, een Michelin sterrenchef uit Bangkok, de hoofdstad van Thailand: een land dat uitblinkt door haar heerlijke keuken. Grote kans dat jij na het kijken van deze aflevering direct het land wilt bezoeken. Niet alleen om de Thaise keuken te proeven, maar ook om de wereldstad Bangkok, de prachtige natuur en de tropische stranden te ontdekken.

De leukste hotspots in Bangkok in een Insider Travel Guide

Download hem hier gratis. Alleen vandaag ontvang je de Bangkok reisgids gratis in je e-mail.

 

 

Beleef het avontuur in Las Vegas

Las Vegas staat bekend om de Strip, de beste restaurants, entertainment van wereldklasse en nog veel meer. Een bezoek aan de stad zit er nu even niet in, maar je tijdelijk wanen in de stad waar alles mogelijk is, kan wél! The Hangover III is het derde en laatste deel van de populaire trilogie. Hoofdrolspelers Alan, Stu en Doug komen nog eenmaal samen en beleven vele komische momenten in Las Vegas. Een grappige, laagdrempelige komedie voor alle leeftijden. Ben jij een echte foodie? Dan is The Chef Show écht iets voor jou. Seizoen – Volume 3 staat geheel in het teken van Las Vegas en neemt je mee naar de lekkerste restaurants van de bijzondere stad. Viva Las Vegas!

 

 

Droom weg in Costa Rica

Costa Rica heeft een een rijke natuur en bestaat voor een groot deel uit actieve vulkanen, ongerepte regenwouden en prachtige stranden. Een echt paradijs voor natuurliefhebbers en avonturiers. Ook het dierenrijk wordt hier sterk vertegenwoordigd en met name de vogelliefhebber kan in Costa Rica zijn hart ophalen: het land is het thuis van honderden verschillende soorten vogels. De Netflix-documentaire Dancing With The Birds neemt je mee in deze bijzondere wereld en laat je wegdromen bij de prachtige natuur van het land.

Surfen in Costa Rica

Voel je een echte IT-girl in New York

Sex and the City: wie kent deze klassieker niet? Deze films en gelijknamige serie vervelen nooit en nemen je mee in the city that never sleeps door de ogen van hoofdrolspeelster Carrie Bradshaw. Sex and the City 2 is momenteel te zien op Netflix en laat verschillende relevante onderwerpen als carrière, liefde, geluk en vriendschap aan bod komen. Ook de populaire series Friends en Gossip Girl zijn opgenomen in New York en te bekijken op Netflix: perfect voor iedereen die het thuiszitten zat is en de drukte en opwinding van deze imponerende wereldstad wilt ervaren.

Bezoek de verschillende filmlocaties in New York City

Doe wooninspiratie op in Japan

Nu je veel tijd besteedt in je eigen huis krijg je waarschijnlijk nog meer dan normaal de behoefte om deze opnieuw in te richten. Wooninspiratie doe je op door de serie “The worlds most extraordinary homes”, waar de meest prachtige huizen ter wereld bezichtigd worden. Één aflevering (seizoen 2, aflevering 4) staat geheel in het teken van Japan, waardoor je een klein inkijkje krijgt in het leven van Japanners en een voorproefje krijgt op het prachtige Japanse landschap en de imponerende steden. Wil je na het zien van deze serie beginnen met het opruimen van je huis? Bekijk dan de serie Tydying Up van Japanse opruimgoeroe Marie Kondo, welke je tips geeft voor het creëren van een opgeruimd huis.

 

Lees ook dit artikel: Reisinspiratie opdoen met Netflix

 

Nog een kijk tip: Queer Eye, waarvan een compleet seizoen in Japan is opgenomen. In dit seizoen gaan vijf mannen naar Tokio om de cultuur te ontdekken en de inwoners welverdiende make-overs te geven.

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.