Onbezorgd met de fiets op pad met Logis Hotels

Steeds meer mensen kiezen ervoor om op een fiets- of wandelvakantie te gaan, en dat is logisch! Logis Hotels biedt sportieve gasten alles wat het hart van een fietser begeert: van bagagetransport naar de volgende bestemming, speciaal beveiligde fietsenstallingen met reparatiekits tot gedetailleerde routeinformatie voor de desbetreffende regio. Logis Hotels vertelt geïnteresseerden graag meer over de vele mogelijkheden van de aangesloten hotels op de Fiets en Wandelbeurs van 28 februari t/m 1 maart in Utrecht.

Fietsers en wandelaars zijn bij Logis Hotels aan het juiste adres en komen hier na een avontuurlijke dag bij één van de 2.400 aangesloten hotels in Europa volledig tot rust. Aansluiten voor een culinair diner in een Michelin restaurant of liever dineren in een knus restaurant? Je mag zelf kiezen! Geniet van een actieve, culinaire en bovenal onvergetelijke vakantie met Logis Hotels.

Het Franse gevoel

Om alvast kennis te maken met de Frans gastvrijheid die gasten van Logis Hotels kunnen verwachten, vind je Logis Hotels op de Fiets- en Wandelbeurs in het Franse Paviljoen. Een prachtige fietsroute is de Vélodyssée die van het uiterste puntje van Bretagne tot Hendaye loopt. Dit gebied rond de Golf van Biskaje is royaal beplant met zeedennen en mocht je het durven, neem dan een frisse duik in de zee van de Bassin d’Arcachon. Voor een diner met overheerlijke oesters en een verblijf is Logis Hôtel L’Océana de perfecte plek. Ook de Dolce Via en de Vallé du Loir à Vélo zijn onvergetelijke routes die de mooiste kanten van Frankrijk laten zien – en niet voor niets genomineerd zijn voor de Fietsroute van het jaar 2020. Uiteraard zijn langs deze routes een ruime selectie Logis hotels te vinden die de ideale overnachting bieden.

 

 

Twijfels over welk hotel je in Frankrijk kan boeken? De Logis heeft een nieuw label ontwikkelt in samenwerking met de Franse Fiets Federatie, waaraan te herkennen is dat de behoeften van fietsers tegemoetgekomen worden. Er zijn 600 Logis Vélo Hotels die tot nu toe dit keurmerk hebben verdiend en daarmee alle fietsliefhebbers – amateur én professioneel – optimaal comfort bieden. Dit houdt in dat er een beveiligde en overdekte fietsenstalling is, een ruimte speciaal voor alle uitrusting en kleding, de mogelijkheid om de fiets schoon te maken, en dat er reparatiekits, wasmachines en drogers aanwezig zijn. Zelfs verhuur van fietsen en fietsaccessoires is bij deze Logis Hotels mogelijk. Ook geeft dit label aan dat er fietsroutes in de regio zijn en dat er kaarten te verkrijgen zijn met de fiets- en mountainbikecircuits. Uiteraard deelt het personeel graag tips over de mooiste routes en de lokale omgeving. Als kers op de taart kan het ontbijt worden aangepast aan de wensen en behoeften van sporters en kunnen er zelfs aangepaste diners en picknicks worden geregeld!

Dichtbij genieten

Het Franse gevoel kan je ook dichtbij huis ervaren bij Logis Hotels in Nederland en België die ook alle faciliteiten voor de fietser en wandelaar aanbieden. Het Nationale Park de Loonse en Drunense Duinen bestaat uit zandverstuivingen en naaldbos. Fiets rondom het park van 35km2 en geniet van het prachtige uitzicht. Het Logis Hotel de Villa ligt om de hoek en is de perfecte plek om tot rust te komen na een eind fietsen. Geniet in restaurant Winkk van lokale producten. Het Nationaal Park de Biesbosch is ook ideaal voor een fiets- of wandelvakantie. Wandel langs de ruige paden en ontdek de veelzijdige fauna en flora om vervolgens in alle stilte en rust in Logis hotel De Brabantse Biesbosch bij te komen. Benieuwd naar de paarse heuvels? Start de reis bij Logis Hotel De Tuinkamer, waar het elke dag een culinair feestje is. De kok maakt hier namelijk alles zelf, van het brood tot de chocolade bij de thee. Fiets vervolgens door een afwisselend rijk landschap naar Kasteel Ruurlo.

Logis Hotels officiële partner Tour de France

Logis zet zich niet alleen in voor het fietstoerisme, ook de wielrensport op zichzelf is belangrijk voor de hotelgroep. Daarom is Logis Hotels de officiële partner van de Tour de France. Een goede match, want de Tour de France laat wereldwijd het pracht en praal van de regio’s in Frankrijk, plekken waar ook Logis Hotels te vinden zijn zien.

 

 

Enthousiast geworden over Logis Hotels en benieuwd naar de mogelijkheden in Nederland, Frankrijk en Duitsland? Bezoek dan zeker stand 3.D.50 op de Fiets en Wandelbeurs en laat je inspireren.

 

Win een handige fietshouder voor je smartphone en neem een gratis routekaart mee

Fietsrondje.nl verloot een handige houder voor je smartphone op de fiets. Deze houder voldoet aan alle wetgeving en hierdoor kun je handsfree navigeren tijdens jouw fietsrondje. Tijdens de beurs maak je op de Fietsrondje.nl stand elke dag kans om 2 fietshouders met iPhone of Android app te winnen. Kom om 13:00 of 16:30 naar de stand om te horen of je gewonnen hebt en je krijgt de prijs direct mee. Vul nu alvast de enquete in om meer kans te maken!

Met de gratis routekaarten van Hessen zet je jouw eigen Fietsrondje uit in Hessen. Of je fietst 1 van de Hessen fietsroutes die Bert speciaal voor jou heeft beschreven door natuurpark Hoher Vogelsberg of ontmoet Doornroosje op je ebike. Kom langs op Fietsrondje.nl stand 3.C58 op de Fiets & Wandelbeurs om een gratis fietskaart op te halen.

 

Koop je kaarten voor de Fiets & Wandelbeurs met korting

De Fiets & Wandelbeurs is 28, 29 februari en 1 maart 2020 in de Jaarbeurs in Utrecht. Van routes tot bestemmingen, en van outdoormateriaal tot lezingen: het is er allemaal te vinden en te beleven. De leukste beurs voor je actieve vakantie. Ontdek het laatste nieuws op Fietsrondje.nl. Koop nu je entreekaartje met 5 piek korting en sla de wachtrijen voor de kassa over.

Koop kaartjes met korting

Klik hier voor kaartjes met korting

Comments are closed.