Logis hotels onthult de twee mooiste fietsroutes

De temperaturen lopen op, de winterjassen zijn goed opgeborgen; dit is hét seizoen om er lekker op uit te gaan in eigen land. Nog geen concrete plannen voor het voorjaar? Nodig je fiets uit voor een roadtrip door Nederland! Ontdek de Nederlandse Sahara, ontmoet bevers, wandel door paarse heuvels en bezoek gezellige steden. Logis Hotels presenteert de twee mooiste fietsroutes in Nederland.

Fietsvakanties zijn hip! Het is echter niet nodig om de grens over te fietsen om de mooiste routes te ontdekken. Natuur- en fietsliefhebbers zijn bij Logis Hotels aan het juiste adres. In een paar dagen tijd leg je rondom de hotels de meest prachtige routes af. Wij tippen vast Noord-Brabant en de Achterhoek. Fiets op eigen tempo en vertrouw op je tweewieler.

Fiets door de Nederlandse Sahara en ontmoet bevers

Is er in Nederland een Sahara? Zeker weten! Het Nationale Park De Loonse en Drunense Duinen bestaat uit zandverstuivingen en naaldbos. Het gehele park omvat 35 km2 waarvan ongeveer 30m2 stuifzand. Fiets rondom het park en geniet van het adembenemende uitzicht. Het Logis Hotel de Villa, dat doet denken aan een sprookjeskasteel, ligt om de hoek en is de perfecte plek om tot rust te komen na een eind fietsen. Geniet in restaurant Winkk in Hotel de Villa van streekgerechten of maak het bont met een 5-gangen keuze lunch! Niet alleen je stalen ros heeft immers hard gewerkt…

 

 

Klaar voor de volgende stop tijdens het fietsweekend? Fiets naar het Nationaal Park de Biesbosch, pak een kano en spot de bevers in het grootste zoetwatergetijdengebied van Europa. Slaap vervolgens bij Logis Hotel Auberge de Moerse Hoeve. Dit hotel laat haar gasten kennis maken met de lokale mentaliteit onder het motto ’het leven is goed in het Brabantse land’. Een laatste stop om de reis compleet te maken zijn de prachtige Brabantse steden Den Bosch, Breda en Tilburg, met vele winkels en gezellige restaurants. Allemaal op minder dan 1,5 uur afstand van het Logis Hotel.

 

 

Fiets de historie in en ontdek de paarse heuvels van de Veluwe

Start deze reis bij Logis Hotel De Tuinkamer, waar de kok alles, van het brood tot de chocolade bij de koffie, zelf maakt. Een echt culinair feestje. Fiets vervolgens door een afwisselend rijk landschap naar het prachtige Kasteel Ruurlo. Dit kasteel behoort tot een van de mooiste kastelen van Nederland en is het decor van groot modern realistisch kunstenaar Carel Willink.

Fiets de volgende dag in ongeveer 40 minuten naar Logis Hotel de Gravin van Vorden. Met het hele gezin op pad? Het Gravin van Vorden biedt Het Tuinhuis, een Finse bungalow met een zeer luxe badkamer met een massagedouche en bad en vier comfortabele slaapplekken. Klaar voor een dag vol adembenemende uitzichten? Fiets naar het Nationale Park de Hoge Veluwe. Ontdek de ongerepte natuur met bossen, zandverstuivingen en heidevelden. Tussen de heuvels door wandelen er Schotse Hooglanders, schapen en paarden.

Ontdek dit voorjaar al het moois binnen de Nederlandse grenzen en geniet van een actieve, culinaire en bovenal onvergetelijke vakantie.

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.