De 8 beste bars voor singles in 2020!

Goodbye Single Life: in tijden van Tinder en Happn wordt het offline leren kennen van potentiële partners steeds moeilijker. Om offline flirten en daten volgend jaar leuker en gezelliger te maken, heeft FlixBus de acht beste bars met de hoogste flirtfactor in Europa op een rijte gezet – allemaal gemakkelijk te bereiken met de FlixBus vanuit Nederland.

1. Café Kosmos in München

Café Kosmos is erin geslaagd een charmante huiskamersfeer te creëren in de industriële omgeving van het treinstation van München. Bezoekers hebben bijna het gevoel dat ze thuis op de bank zitten – wat het makkelijk maakt om een ongedwongen flirt te beginnen. Dankzij de lage prijzen kunnen de gasten hier enkele uren blijven zonder hun portemonnee te belasten. FlixBus reist in minder dan 10 uur van Nijmegen naar München.

2. Madame Moustache in Brussel

In de Belgische hoofdstad Brussel wacht de vrouw met een snor – ook wel Madame Moustache genoemd – op singles. Deze gekke club maakt van het nachtleven in Brussel een heel bijzondere ervaring. Van dinsdag tot zaterdag zorgen muzikanten en dj’s voor een levendige sfeer met verschillende muziekgenres. Elke dinsdag is het Ladies Night, wat betekent dat alle meiden gratis naar binnen kunnen tussen 22.00 tot 04.00 uur. Ook de eerste 400 drankjes voor vrouwen zijn van het huis. FlixBus reist in minder dan drie uur van Amsterdam naar Brussel.

3. Zwick in Hamburg

De Hamburgse kroeg Zwick aan de Mittelweg is een bar voor alle nachtbrakers. Gelegen in de woonwijk Pöseldorf is de kroeg tot ver buiten de grenzen bekend. Bezoekers kunnen er bier drinken, kaarten en naar luide rockmuziek luisteren. Niemand blijft hier lang alleen: singles van alle leeftijden raken snel in gesprek en hebben een onvergetelijke avond. Vanuit Groningen vertrekt FlixBus naar Hamburg al vanaf 9,99 euro in minder dan 4 uur.

4. Nightjar in Londen

De schemerig verlichte Nightjar room in de Londense wijk Shoreditch biedt zijn gasten niet alleen comfortabele zitplaatsen, maar ook een ongebruikelijk cocktailmenu geïnspireerd op historische tijdperken. Met dit menu kunnen bezoekers experimenteren met nieuwe drankjes en zich volledig onderdompelen in de deskundige tips van de barman. Aangename achtergrondmuziek en gedimde verlichting zorgen voor een gezellige sfeer die singles uitnodigt om met andere barbezoekers in contact te komen. Vanuit Eindhoven kun je met de FlixBus al vanaf 18,99 euro naar Londen.

 

Lees ook dit artikel: Flixbus nu ook in Google Maps

 

5. Le Mauri 7 in Parijs

Tegenover de beroemde Chez Jeannette, in het tiende arrondissement, ligt Le Mauri 7 – een hippe bar vol met studenten en young professionals. Omdat het ‘s avonds nogal druk is in de kleine bar, staat het jonge publiek in de avond vaak op straat te kletsen. De lage prijzen en de flipperkast maken het nog makkelijker voor singles om elkaar te leren kennen. FlixBus reist al vanaf 9,99 euro van Breda naar Parijs in minder dan zes uur.

6. NOAH in Gent

Deze hippe lunch- en aperitiefbar dobbert op een van de idyllische grachten van Gent en heeft een eigentijdse stijl met veel potplanten en gemeenschappelijke tafels. Een prachtig dek zorgt voor zon en een panoramisch uitzicht, terwijl de binnenkant van de boot voorzien is van gezellige zithoekjes. In de drijvende bar is er vaak livemuziek en in de zomer kan er tot laat gedanst worden op het dek. Een Titanic herbeleving is onvermijdelijk. Vanuit Rotterdam reis je in iets meer dan 2 uur met de FlixBus naar Gent.

7. Watusi in Münster

Münster een bruisende universiteitsstad, en het is dan ook geen verrassing dat je hier een aantal mooie hippe bars, pubs en clubs vindt. In de Hafenviertelbuurt vind je de Watusi-Bar, een echte hotspot in jaren 60 stijl. In de schemerige sfeer voelt elke single zich direct thuis met een lekker Duits biertje of een cocktail. Muziek staat centraal in de Watusi bar, regelmatig ligt er nog vinyl de draaitafels. Vanuit Enschede vertrekt de FlixBus al vanaf 5,99 euro naar Münster.

8. Buvette Luxemborg

Buvette is een van de meest unieke bars in Luxemburg het bevindt zich in de buiten gebruik gestelde treinloods achter het Luxemburgse treinstation. Het hele gebied, bekend als de Rotondes, is een uniek cultureel centrum en de perfecte plek om andere singles te spotten. In de hippe en trendy bar Buvette vinden regelmatig liveconcerten, feesten en trivia-avonden plaats. FlixBus reist van Maastricht naar Luxemburg in minder dan 3 uur.

 

 

Barhoppen in Europa

In plaats van slechts één bar te bezoeken, kunnen singles in vijf Europese steden met FlixBus gaan bar hoppen. Met InterFlix kunnen reizigers voor slechts 99 euro naar vijf steden naar keuze in Europa reizen – hoe ver de start- en eindbestemmingen ook van elkaar verwijderd zijn. Er kan ook gebruik worden gemaakt van de FlixTrain in Duitsland, zodat reizigers kunnen genieten van maximale flexibiliteit. Interesse? Koop eenvoudigweg een InterFlix-boekingscode en je hebt 3 maanden de tijd om jouw trip door Europa te boeken.

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.