Dit zijn de meest exclusieve wellnessresorts van Thailand

“Wellness is Thainess”, daar valt weinig aan toe te voegen. Thailand is uitgegroeid tot dé spabestemming van de wereld. De uitzonderlijke faciliteiten, de ongeëvenaarde Thaise massagetherapeuten en het rustgevende omgeving van de talrijke wellnessresorts zorgen ervoor dat je direct in het vliegtuig wil stappen richting het land van de glimlach. Ontsnap nu aan de gure Nederlandse winter en laat je verwennen in een van deze 5-sterren luxe- en wellnessresorts.

Siam – Opium Spa

De Siam – Opium Spa is het enige luxueuze wellnesscentrum in de historische wijk Dusit in Bangkok. Voor iedereen die de prachtige paleizen, tempels, lokale markten en fascinerende monumenten van Bangkok wil combineren met een ontspannende luxevakantie, is hier aan het juiste adres. Verwen jezelf met een op maat gemaakt spa-pakket of schakel één van de persoonlijke fitnesstrainers in. Ook de kinderen maken kennis met Thainess door een behandeling op kindermaat.

 

 

Anantara Hua Hin Resort and Spa

Iets verder in Hua Hin is het Anantara Hua Hin Resort and Spa gelegen. Achter de deuren waan je je in een Thais dorpje, uitkijkend op een met lagune gevuld met lotussen. De spa is de meest indrukwekkende ruimte van het resort. Verborgen achter hoge muren en te bereiken via een lange houten loopbrug, zijn acht behandelruimtes en een enorm openluchtbad waar genoten kan worden van verschillende massages van wereldklasse.

 

 

Barai

Een derde luxe- en wellnessresort in Hua Hin is The Barai. In cijfers: 18 opmerkelijke wellnessruimtes en acht exclusieve spa suites op meer dan 4,5 hectare strand, grenzend aan het luxueuze strandresort Hyatt Regency. Ideaal om met je geliefde even te ontsnappen aan de hectische buitenwereld en innerlijke rust te vinden. Het resort behaalde al zo’n 20 awards, onder meer “Best for Luxury Value” en “Best for WOW Factor”.

Panpuri Wellness

Dit resort ligt in de meest levendige wijk van Bangkok, Ratchaprasong. Het prachtige uitzicht op Bangkok dient als achtergrond voor het uitgebreide wellnessaanbod bij Panpuri Wellness. Hier kan men volledig ontspannen in de warme, therapeutische wateren van de hot springs die rijk zijn aan mineralen en de huid hydrateren. Dat in combinatie met een gezichtsbehandeling maakt de wellnessbehandeling helemaal af.

Neem contact op met Tourism Authority of Thailand (TAT)

Met onderstaand formulier kun je contact opnemen met dit verkeersbureau. Vermeld altijd je e-mail adres of telefoonnummer zodat er contact met je opgenomen kan worden. Abonneer je ook op de nieuwsbrief om tips te ontvangen!

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Schrijf je vraag in het Engels.
Ik wil graag Nederlandse tips over Thailand ontvangen*

Anantara Siam

Nog een uitblinker in Bangkok is het Anantara Siam hotel. De onevenaarbare locatie gaat hand in hand met iconisch design en gracieuze gastvrijheid. Hoge plafonds met kroonluchters, zijden muurschilderingen en weelderige tuinen zorgen voor een rustgevend gevoel in de bruisende hoofdstad. De Skytrain van Bangkok is slechts op een steenworp afstand dus verken de stad en keer terug voor een diner en ontspanning van wereldklasse in de Anantara Spa.

The Royal Orchid Sheraton

Aan de oever van de rivier Chao Phraya pronkt The Royal Orchid Sheraton, de spa met innovatieve behandelingen die gezondheid en schoonheid belooft te verbeteren. Het hotel heeft haar vijf sterren onder andere te danken aan de luxueuze suites met marmeren badkamers en zijdezacht beddengoed. Het hotel beschikt ook over vier restaurants: wereldkeuken, Italiaans, grill en Thais. Gratis pendelboten brengen je naar de overkant van de rivier waar het indrukwekkende winkelcentrum Icon Siam gevestigd is.

Chiva-Som

Het internationaal erkende wellnessresort Chiva-Som is terug van weggeweest. Na een maandenlange renovatie is het resort aan de witte zandkust van Hua Hin klaar om opnieuw gasten te ontvangen. Je kunt je verheugen op een uitgebreid aanbod aan uitstekende gezondheids-, fitness-, en spafaciliteiten geleid door een team van erkende experten in een verfrissend interieur. Ook het restaurant Taste of Siam werd vernieuwd, waar het door de komst van glazen deuren en een glazen dak mogelijk is gemaakt om met elk type weer te dineren met zicht op zee.

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.