Zo huur je een camper in Australië of Nieuw-Zeeland als je onder de 21 jaar bent

Camperverhuurspecialist Worldwide Campers verhuurt sinds eind november de compacte camperbusjes van Travellers Autobarn aan reizigers vanaf 18 jaar in Australië en Nieuw-Zeeland. Uniek, aangezien camperhuur vaak pas mogelijk is vanaf 21 jaar of ouder.

Dit nieuwe aanbod van Worldwide Campers zorgt ervoor dat reizigers jonger dan 21 jaar de kans krijgen om een vakantie met camper te ervaren. Travellers Autobarn is opgericht voor en door backpackers en budgetreizigers, waardoor er geen ‘young drivers fee’ gerekend wordt en men ongelimiteerde kilometers rijdt zonder extra kosten. De camperbusjes van Travellers Autobarn zijn geschikt van twee tot vier personen, wat ideaal is voor jonge stellen.

 

 

Een veel gekozen ophaallocatie voor een camper in Australië is de westelijke stad Perth. Dagelijks vliegen er verschillende vluchten vanaf Amsterdam, Eindhoven en Brussel naartoe. Na het landen op het vliegveld van Perth kan men gelijk de camper ophalen, wat een groot voordeel is, aangezien dit niet altijd mogelijk is bij alle camperverhuurders. Daarnaast ligt de verhuurlocatie slechts op 9,6 km van de luchthaven.

 

 

Het westen van Australië staat bekend om de natuur en de prachtige kust. Een bekende en indrukwekkende rondreis met de camper vanaf Perth naar het noordelijke en op bijna 1300 km gelegen Exmouth, is geliefd onder reizigers. Deze route gaat langs de kust en komt onder andere langs het Rottnest Island, Kalibarri National Park, de dolfijnen bij Monki Mia, Coral bay en andere indrukwekkende bezienswaardigheden.

Reizigers die een camperbus van Travellers Autobarn huren, krijgen tevens het voordeel van de gratis app die navigeert naar de omliggende campings, publieke toiletten, benzinestations en bezienswaardigheden. Daarnaast biedt de app gratis campgrounds aan en een standaard 10% korting op caravan parks. Travellers Autobarn heeft naast Perth, ook de verhuurlocaties Darwin, Cairns, Brisbane, Sydney en Melbourne. Ook in Nieuw-Zeeland zijn er meerdere verhuurlocaties.

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.