Moxy debuteert in Ierland met Moxy Dublin City

Moxy Hotels, Marriott International’s nieuwste en speelse hotelmerk voor de nieuwe generatie reizigers, debuteert in Ierland met de opening van het eerste hotel op Esmerald Isle: Moxy Dublin City, eigendom van Sackville Hotel Properties Ltd en beheerd door Interstate Hotels en Resorts.

Temple Bar

Als thuisbasis van de beruchte Temple Bar en de Old Jameson-distilleerderij, staat Dublin erom bekend zijn gasten altijd een goede tijd te bezorgen. Maar deze dynamische stad biedt nog veel meer. Een ontluikende street art-scene, onafhankelijke Ierse bioscopen zoals het Light House en de trendy wijk Stoneybatter, boordevol vintage kledingwinkels en ambachtelijke cafés, dragen allemaal bij aan de bruisende hoofdstad.

 

Lees ook dit artikel: Kom in de eerst naar Dublin

 

Gelegen aan de beroemde O’Connell Street in het hart van de stad, hebben hotelgasten toegang tot een overvloed aan bars, clubs en pubs die deel uitmaken van de bloeiende live muziekscene van Dublin. Live-optredens door de hele stad en in elk genre, van worldclass dance en elektronische muziek in The Button Factory, traditionele Ierse muziek in O’Donoghue’s, klassieke rock in The Underground tot geavanceerde alternatieve muziek in de Grand Social. Met zoveel variëteit en diversiteit is Dublin de ultieme bestemming voor geweldige tijd.

Het nieuwe Moxy brengt een energieke sfeer en richt zich helemaal op de funseekers, thrillhunters en cultuurliefhebbers. Het hotel is ontworpen in Moxy’s kenmerkende boetiekstijl en de slaapkamers zijn voorzien van luxe regendouches, supersnelle wifi en 49-inch smart-tv’s met Chromecast, zodat gasten verbinding kunnen maken met hun eigen persoonlijke apparaten. Gasten kunnen ontspannen in de lobby met een potje tafelvoetbal, plaatsnemen in de 24/7 bar of feesten met de toegewijde Moxy Crew.


Moxy Hotels zijn ontworpen met een nieuwe kijk op de hotelwereld; bij aankomst worden de gasten verwelkomd in een speelse omgeving met een check-in aan de bar, het hart van het hotel en met een gratis cocktail. Andere leuke en gewaagde extra’s zijn bedtime stories voor volwassenen en ‘hook-ups’ – onverwachte verrassingen op de kamers zoals vinylplaten en kussenforten.

“Charismatisch, stijlvol en gedurfd – dit is wat onze gasten zijn, dus hebben we een hotel gecreëerd met bijpassende persoonlijkheid. Dublin staat bekend om zijn aanstekelijke energie en vriendelijke bevolking, dus het is de perfecte locatie voor de eerste Moxy in Ierland en we twijfelen er niet aan dat Moxy-gasten verliefd zullen worden op deze levendige stad en terug blijven komen voor meer. ”

Welcome #ATTHEMOXY

De inclusieve en jeugdige geest van Moxy is te zien in de combinatie van gewaagd ontwerp en betaalbare stijl waarbij sociale betrokkenheid centraal staat in de beleving.

De Living Room van het hotel, waar alles gebeurt, verandert het de hele dag door om gasten leuke manieren te bieden ‘to work hard and play hard’. Sfeerverlichting en kleuraccenten zijn terug te vinden in het design, zoals graffiti kunstmuren, moderne meubels en fietsverlichting. De Living Room beschikt ook over voldoende stroom- en usb-punten en snelle en gratis wifi voor ultieme connectiviteit. De Living Room is een energieke maar gezellige ruimte voor bijeenkomsten, speciale evenementen of cocktails, waar vrolijke muziek wordt gespeeld die precies de juiste sfeer geeft.

Stay #ATTHEMOXY

De 157 slaapkamers van het hotel zijn voorzien van 49 ″ LCD-flatscreentelevisies, geluidssystemen van hoge kwaliteit, gratis WiFi en comfortabel beddengoed. Het ontwerp is functioneel, flexibel en overzichtelijk met eenvoudige, doordachte details. De stijlvolle badkamers zijn voorzien van gratis Muk-toiletartikelen, felroze haardrogers, krachtige douches en grote spiegels naast een ruime wastafel.

24/7 Dining #ATTHEMOXY

Het 24/7 slimme B&F (Beverage & Food) selfservice-concept van Moxy geeft gasten toegang tot wat ze willen, wanneer ze maar willen. Opties zijn onder andere vers sap, koffie en de hele dag flatbreads en salades.

Moxy-gasten die lid zijn van het bekroonde reisprogramma Marriott Bonvoy ontvangen exclusieve toegang tot nog meer digitale functies via de Marriott Mobile-app wanneer ze direct boeken, inclusief mobiel in- en uitchecken, keyless entry en mobile requests om hun reiservaring compleet en zorgeloos te maken. Marriott Bonvoy-leden verdienen ook punten voor hun verblijf bij Moxy Hotels en kunnen deze inwisselen voor hotelovernachtingen in het gehele merkenportfolio van Marriott Bonvoy.

 

 

Er zijn meer dan 30 Moxy Hotels in Europa, en het hotemerk heeft plannen om uit te breiden naar meer dan 40 nieuwe bestemmingen en een ondertekende pijplijn van meer dan 50 hotels die naar verwachting de komende drie jaar zullen openen. Kamerprijzen beginnen bij € 145.

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.