Top 5 redenen om de Minnesota State Fair te bezoeken

De poorten in Minnesota zijn weer opengegooid en ongeveer 2 miljoen mensen zullen de unieke “Great Minnesota Get-Together” ervaren. Sinds 1859 trekt de Minnesota State Fair mensen aan die houden van boerderijdieren, Midway-sensationele ritten en alle soorten eten op een stokje – inclusief de recordbrekende 2.046.533 bezoekers van vorig jaar over een periode van 12 dagen. Hier zijn onze 5 belangrijkste redenen om de Minnesota State Fair te bezoeken (tot 2 september 2019)

1. Het eten

Nummer één moet natuurlijk het eten zijn. Er zijn meer dan 300 voedselverkopers die meer dan 500 opties verkopen. Voor de klassieke, favoriete favorieten, probeer Fresh French Fries and Sweet Martha’s Cookies eens. Martha heeft drie locaties, dus je hoeft nooit te ver te gaan zonder warme chocoladekoekjes. (Ga je gang en haal de bucket.) Elk jaar wedijveren er nieuwe items om de meest unieke en smakelijke te zijn op het altijd groeiende menu van de Fair. Voor 2019 zijn de meest verwachte items de Cheesy Siracha Funnel Cake Bites, Fried Tacos on a Stick en Duck Drummies. Tempo jezelf.
 

 

2. De winkelomgeving

Als je wat Minnesota-made goederen en alle items wilt pakken waarvan je niet wist dat je ze nodig had, bekijk dan de shopping scene met meer dan 50 nieuwe leveranciers voor 2019. West End Market heeft handgemaakte goederen, kleding met Minnesota-thema en populaire producten zoals zepen en kunstwerken. De Internationale Bazaar heeft schatten van over de hele wereld – je voelt je alsof je in Guatemala, Frankrijk, Mexico, Australië en meer bent. Op de markt met twee niveaus in het gebouw van de tribune moet je een nieuwe matras bestellen en een keukenmachine pakken. Dat is nog maar het begin. Dus bereid je voor op plezier en zorg dat je een boodschappentas (of een kar met wielen) bij de hand hebt.

3. De ritten

Drie nieuwe ritten, waaronder Sea Ray en Zero Gravity at the Midway, en een nieuwe draaimolen in de Kidway, laten je draaien in 2019. Eerlijke puristen willen de klassiekers proberen, zoals de Giant Slide, Go Karts , Space Tower en SkyGlider. Maak tijd voor het Great Big Wheel; het is een van de langst reizende reuzenrad in Noord-Amerika en biedt ook een geweldig uitzicht op het beursterrein en zelfs het centrum van Minneapolis.

 

 

 

4. Het entertainment

Muziek is een groot deel van de State Fair-ervaring. Koop je tickets voor de nationale acts op de tribune zoals Hootie & the Blowfish, Dierks Bentely, Logic en meer. Maar daar stopt het entertainment niet: meer dan 900 shows en 100 live-acts staan ​​op de kermis, inclusief favorieten van eigen bodem in de jaarlijkse State Fair Amateur Talent Competition. Je vindt er radio- en televisie-uitzendingen, dansdemo’s en uitgaansmogelijkheden waar je kunt leren hoe je bijen kunt picklen, quilten en houden.

 

Dit zijn de hotspots van Minnesota

Download nu handige tips over Minnesota. Alleen vandaag gratis te downloaden!

 

 

5. De unieke Minnesota-ervaring

De Minnesota State Fair biedt meer voor bezoekers dan eten en ritten; het is een volledige, recordbrekende ervaring in Minnesota. Bijna 200 dieren, waaronder kalveren, lammeren en biggen, worden tijdens de beurs in het CHS Miracle of Birth Center geboren; Geniet van paardensportwedstrijden, dwaal door schuren met bekroonde dieren of bezoek het Eco Experience-gebouw en verzamel eenvoudige tips voor een duurzamer leven. Het onderwijsgebouw, creatieve activiteiten, het 4H-gebouw en meer zullen u omringen met innovatie en lokaal gecreëerde goederen en producten. Zelfs als je niet uit de geweldige staat Minnesota komt, zal de State Fair je zeker het gevoel geven dat je een echte Minnesotan bent of er een wilt worden.

 

 

Meer informatie over de beurs van Minnesota

Voor meer informatie biedt onze Meet Minneapolis online gids voor de Minnesota State Fair inzichten over het bereiken van de beurs en het kopen van tickets, evenals een aantal insider-tips. Bekijk de line-up van nachtelijke concerten op de tribune hier: www.mnstatefair.org/grandstand/.

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.