Vlieg naar Bali met Turkish Airlines

Turkish Airlines heeft vandaag de inaugurele vlucht uitgevoerd van thuishaven Istanbul naar Bali, Indonesië. Met de eerste Boeing 787-9 Dreamliner vloog TK 066 met een bezettingsgraad van 85% en 250 reizigers voor het eerst naar Bali.

Senior Vice President Sales (2e regio) van Turkish Airlines, Kerem Sarp zei: “We blijven onze vloot versterken met de nieuwste generatie vliegtuigen, zodat we meer nieuwe directe vluchten naar verdere bestemmingen toe kunnen voegen. Door het starten met vluchten naar Bali, onze tweede bestemming in Indonesië, komen wij dichter bij ons doel om alle hoeken van de wereld te verbinden.”

 

 

Dagelijkse vluchten

Vluchten van Istanbul naar Bali zijn beschikbaar vanaf € 667,00 inclusief belastingen en toeslagen. Tot 7 augustus worden de vluchten drie keer per week uitgevoerd op woensdag, vrijdag en zondag, na die tijd zal er dagelijks gevlogen worden tussen Istanbul en Bali.

 

 

Bali, het meest populaire vakantie-eiland van Indonesië, wordt ieder jaar bezocht door reizigers van over de hele wereld. Het eiland verwelkomt gasten met haar exotische natuur, historische tempels, paleizen en rijke cultuur. Ook staat het eiland bekend om haar vulkanen, eindeloze rijstvelden en tropische regenwouden.

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.