Zomer in Apenheul met extra kinderactiviteiten, korting en pizza’s

Deze zomer is er een hoop te beleven in Apenheul in Apeldoorn. Van 19 juli t/m 18 augustus organiseert het dierenpark extra kinderactiviteiten, waarbij kinderen alles te weten komen over (mens)apen én over zichzelf. Van alle dieren lijken apen namelijk het meest op mensen. Verder profiteren bezoekers van extra zomerkorting en kunnen ze hun dag afsluiten in het tijdelijke pizzarestaurant van Apenheul.

Herken jezelf

Apenheul staat deze zomer helemaal in het teken van het thema ‘Herken jezelf’. Het apenpark organiseert van 19 juli t/m 18 augustus extra activiteiten waarbij kinderen ontdekken hoeveel zij eigenlijk op de apen lijken. Zijn ze net zo sterk als een gorilla? Hebben ze dezelfde sociale vaardigheden als bonobo’s? Zijn ze net zo slim en vindingrijk als een orang-oetan? Ze kunnen bovendien hun eigen mensaap bouwen, de apenversie van ‘Wie is het’ spelen en echte apenskeletten bewonderen. Voor de nodige voorpret kunnen bezoekers thuis alvast de Apentest maken op apentest.nl, om te ontdekken op welke aap ze het meest lijken.

 

 

Korting

Bezoekers profiteren deze zomer van extra korting die alleen online kan oplopen tot maximaal € 5,- per persoon. Gasten krijgen bijvoorbeeld korting als ze Apenheul vóór 10.00 uur of na 14.00 uur bezoeken in de periode van 13 juli t/m 25 augustus. Het dierenpark is in deze periode ook langer open dan normaal: van 9.00 tot 18.00 uur. Wie later komt hoeft overigens niet bang zijn om iets te missen. De dierverzorgers geven bijvoorbeeld extra voederpresentaties in het park.

 

 

Pizzarestaurant

Ook opent Apenheul deze zomer weer de deuren van het pizzarestaurant. Op het terras van Apenheul’s congreslocatie De St@art bakken de pizzabakkers van Viva la Pizza verse pizza’s om met tafelgenoten te delen. Gasten mogen zoveel pizza’s bestellen als ze willen en betalen € 7,95 per kind en € 13,95 per volwassene (vanaf 13 jaar) exclusief drankjes. Het pizzarestaurant is open van 14 juli t/m 1 september 2019.

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.