De meest legendarische wandelroutes ter wereld

Wanderlust bevat de mooiste en meest legendarische wandelroutes ter wereld. De waanzinnig spectaculaire fotografie zorgt ervoor dat dit een boek is om bij weg te dromen. Daarnaast bevat Wanderlust ook kaarten, achtergrondinformatie en praktische tips.

Het boek bevat hikeroutes in Europa, Azië, Afrika, Australië en Noord- en Zuid-Amerika. Zo komt het Koningspad (El Caminito del Rey) in Malaga voorbij. Deze hikeroute is in het jaar 2000 gesloten, maar is na renovatie in 2015 weer officieel geopend. Toch hebben vele waaghalzen in deze 15 tussenliggende jaren de wandelroute gelopen. Ook staat er een route in over vulkanisch grondgebied in Nieuw-Zeeland. Deze route is uitgeroepen tot de beste 1-dagshike van Nieuw-Zeeland en telt 19,4 kilometer.

 

 

De verschillende routes gaan over dun ijs, woestijnzand, langs de kust of over bospaden. Ook staat het niveau bij iedere route aangegeven. Kortom, een boek met voor iedere hiker wat wils, of je nu ervaren of onervaren bent.

 

 

Wanderlust | Gestalten| 9789021573236 | € 35,- | 27 augustus 2019

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.