Nederland rondfietsen in 8 dagen

Van 2 t/m 9 augustus organiseert Le Champion de Ronde van Nederland voor fietsers. Deze 8-daagse fietsreis leidt over toeristische en autoluwe wegen en paden door een groot deel van Nederland.

De start is op 2 augustus om 9.00 bij Spijkerman Eten & Drinken, Neckerdijk 1, 1441 GX Purmerend. We fietsen over meerdere dagen van Noord-Holland via Flevoland en Gelderland naar Limburg. In Limburg, in Weert om precies te zijn, is op dag 4 een rustdag ingelast. Deze dag kunnen deelnemers vrij besteden.

 

 

Uiteraard hoort fietsen op die dag ook tot de mogelijkheden. Na deze rustdag fietsen we via Noord-Brabant, Zeeland en Zuid-Holland weer terug naar startplaats Purmerend. De route wordt aangeboden op routekaartjes en als GPS-track. Op de route rijdt ook een volgauto, die de bagage vervoert en onderweg zorgt voor een ravitaillering. Deelnemers hebben dagelijks de hele dag de tijd om de route van ongeveer 100 km per dag af te leggen.

 

 

De prijs van deze fietsreis is € 769,- o.b.v. een 2 persoonskamer met half pension (ontbijt en diner). Lunches zijn voor eigen rekening.

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.