Dit is het meest gewaardeerde merk van Turkije

Turkish Airlines is wederom uitgeroepen tot meest gewaardeerde merk van Turkije. Dit blijkt uit onderzoek van Brand Finance, een wereldwijd toonaangevende en onafhankelijke organisatie in merkwaardering en strategy consultancy.

Uit de resultaten blijkt dat Turkish Airlines het meest gewaardeerde merk is van Turkije in alle sectoren. De Turkse luchtvaartmaatschappij versterkt hiermee haar leidende positie in Turkije.

 

 

M. İlker Aycı, Voorzitter van de Raad van Bestuur en het Executive Committee van Turkish Airlines, over de bekendmaking: “We zijn trots op de bekroning van onze strategie om de beste luchtvaartmaatschappij van de wereld te worden. Het doorzetten van ons succes van vorig jaar toont aan dat onze prestatie duurzaam is.”

 

 

Brand Finance, dat duizenden merken over de hele wereld evalueert door onderzoek te doen met een focus op financiën en marketing, presenteert hiervan jaarlijks de resultaten. Zij kijken sinds 1996 elk jaar naar de merkkracht en verschillende wereldwijd erkende criteria.

Neem contact op met Verkeersbureau Turkije

Met onderstaand formulier kun je contact opnemen met dit verkeersbureau. Vermeld altijd je e-mailadres of telefoonnummer zodat er contact met je opgenomen kan worden. Abonneer je ook op de nieuwsbrief om tips te ontvangen!

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Schrijf je vraag in het Engels.
Ik wil graag Nederlandstalige tips over Turkije ontvangen*

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.