Hillside Beach Club: een perfecte ‘feel good’ familievakantie

​Hillside Beach Club wordt door de vele gezinnen die er elk jaar terugkeren ook wel de ‘hemel op aarde’ genoemd. Volgens de Harvard Business School, die een case over het resort ontwikkelde, is Hillside Beach Club hét ultieme vakantieresort voor families aan de Middellandse Zee.

Op Zoover haalt Hillside Beach Club een score van 9,6 die op de Nederlandse beoordelingssite ‘fenomenaal’ wordt genoemd. Het is de doorgedreven en unieke servicekwaliteit in een perfecte droomomgeving die Hillside Beach Club voor gezinnen tot het geliefde ‘feel good’ resort voor de zomervakantie maakt.

Begrijpen waarom?

Hillside Beach Club ligt op een rustige, afgelegen plek aan de eigen, rustige Kalemya baai, tegen de groene heuvels aan leunend. De smetteloze stranden met blauwe vlag en het kraakheldere water vormen een hemelse omgeving voor de ultieme gezinsvakantie. Wist je trouwens dat Fethiye een milder klimaat heeft ‘s zomers dan Antalya of Mallorca? Met een gemiddelde dagtemperatuur van 26 graden in juli en augustus en een aangename gevoelstemperatuur genieten gezinnen volop van hun zomervakantie met activiteit naar wens.

Het maakt niet uit hoe oud je bent, bij een verblijf in het resort draait alles maar om één ding: het Hillside-motto ‘feeling good’! De koele kalmte van de natuur smelt hier samen met eindeloos veel actief plezier. Dat levert een vakantiebestemming op met voor elk wat wils. Deze zeldzame combinatie is voor Hillside geen probleem en wordt gekoesterd door iedereen die er is geweest.

 

 

Hillside begrijpt dat gezinnen een druk leven hebben, dus aan alles is gedacht. Gezinnen kunnen eindelijk ‘family time’ beleven en leuke activiteiten samen doen, waar ze door het jaar niet aan toe komen. Of de kinderen maken nieuwe vrienden en proberen nieuwe activiteiten voor hun leeftijd uit, terwijl de ouders genieten van de rust en van elkaar. Hillside Beach Club heeft werkelijk alles voorzien voor gezinnen.

Voor ieder wat wils

Hillside Beach Club zorgt dat ouders quality time met elkaar kunnen doorbrengen, samen kunnen ontspannen met een drankje of zich kunnen laten verwennen in een spabehandeling voor twee, in de geruststellende wetenschap dat hun kleine en grote kinderen de tijd van hun leven hebben en dat de allerkleinsten deskundig worden verzorgd. Van films maken met experts van het British Film Institute tot robots bouwen, voetbalwedstrijden en dj-lessen – voor elke kleine reiziger is iets te doen in een van de twee speciale kinderclubs: Kidside voor kinderen van 4-10 jaar en het Activity Centre voor kinderen van 8-12 jaar. De allerkleinsten van 0 tot 3 jaar kunnen terecht in het speciale Babypark.

Ervaren animatoren staan klaar in Kidside om kinderen van vier tot tien jaar bezig te houden met leuke activiteiten en workshops zoals tennislessen en pianoworkshops. Het ‘Activity Centre’ van Hillside Beach Club biedt entertainment op maat voor kinderen tussen 8 en 12 jaar zoals DJ workshops, danslessen en sport. Zelfs de meest veeleisende kinderen zullen er iets vinden wat ze bezighoudt.

 

 

In het speciale Babypark is er een zandbak, een waterpark, een babybad en een speelplaats waar ouders kwaliteitstijd kunnen doorbrengen met hun kleintjes. Ook worden er speciaal voor baby’s ontworpen activiteiten en workshops georganiseerd. Voor hongerige kleintjes is er een vers babybuffet, en voor moeders die borstvoeding geven, is er een aparte kinderkamer. Op verzoek kan tegen extra vergoeding babysitting worden geregeld. Hillside heeft aan alles gedacht voor een zorgeloos verblijf: kinderwagens, babybedjes, badjes, flessenwarmers – het is er allemaal.

De doelgroep van tieners kan zich uitleven in het uitgebreide aanbod van sporten en activiteiten. Zij hollen van waterpolo en beachvolley naar tennis en mountainbiken, of gaan chillen in de jacuzzi met hun nieuwe vrienden uit alle hoeken van de wereld. Jongeren kunnen een grote selectie watersporten uitproberen, zoals duiken, zeilen en suppen, of gemotoriseerde sporten als waterskiën, wakeboarding of flyboarding. Hillside Beach Club herbergt namelijk de allereerste officiële school voor waterskiën en wakeboarden in Turkije.

Family time

Bovenal hoort vakantie ‘Family Time’ te zijn! Hillside Beach Club vindt het belangrijk dat ouders en kinderen leuke ervaringen samen kunnen beleven in de prachtige omgeving van het resort. Voor elke familie wat wils: hetzij rustig met yoga of creatieve workshops, hetzij sportief en energiek met avontuurlijke activiteiten. Zo kan je samen het turquoise water van Fethiye opgaan met de catamaran of trimaran en genieten van het spektakel van de open zee en de omliggende eilanden, of ‘s avonds meevaren met een onvergetelijke zeiltocht bij zonsondergang. Of een dagje gaan mountainbiken in de prachtige natuur van de schitterende Kalemya Bay. Of achter het stuur kruipen voor een offroad jeep safari… Het is een perfect avontuur om samen als gezin verborgen parels te ontdekken buiten de gebaande paden, in de prachtige omgeving van Fethiye.

Neem contact op met Verkeersbureau Turkije

Met onderstaand formulier kun je contact opnemen met dit verkeersbureau. Vermeld altijd je e-mailadres of telefoonnummer zodat er contact met je opgenomen kan worden. Abonneer je ook op de nieuwsbrief om tips te ontvangen!

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Schrijf je vraag in het Engels.
Ik wil graag Nederlandstalige tips over Turkije ontvangen*

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.