Dit is de nieuwe TV-spot van Qatar Airways

Qatar Airways, de Officiële Partner en Officiële Luchtvaartmaatschappij van de FIFA, is verheugd de lancering aan te kondigen van een prachtige nieuwe TV-campagne. Deze luidt het meest opwindende moment in de teamsport voor vrouwen in, met name de FIFA Women’s World Cup France 2019™, die van 7 juni tot 7 juli 2019 in steden over heel Frankrijk wordt gehouden.

In de nieuwe, innovatieve film vertelt een moeder haar dochter een prachtig verhaal voor het slapengaan. De verbeelding neemt een vlucht, want ze beschrijft een wonderlijk nieuw land waar het vrouwenvoetbal regeert, waar spelers heersen en fans uit vele landen samenkomen om hen aan te moedigen. De film toont een van de beroemdste gezichten uit de voetbalwereld, de Braziliaanse voetbalster Neymar, die samen met andere voetbalfans plezier maakt.

 

 

Tegen het einde van de film realiseren we ons dat moeder en dochter in feite aan boord zijn van een vliegtuig van Qatar Airways, dat vliegt naar de bestemming die ze beschrijft: een magisch land, waar het verhaal van vrouwenvoetbal tot leven komt. De relatie van moeder en dochter legt de emotie en het optimisme vast die ontstaan bij het grootste moment ooit in de vrouwensport: de FIFA Women’s World Cup France 2019™. De film oogt fantasierijk en het meeslepende verhaal geeft uitdrukking aan de dromen van zowel spelers als fans.

 

 

Qatar Airways Group Chief Executive, Zijne Excellentie de heer Akbar Al Baker, zei: “Het vrouwenvoetbal is groter dan ooit tevoren en de FIFA Women’s World Cup France 2019™ is de uitgelezen plek waar de hoop en dromen van veel fans en supporters uitkomen. Het is werkelijk een prachtig hoogtepunt in de vrouwensport. Onze nieuwe campagne geeft uitdrukking aan de opwinding van de vele fans over de hele wereld die het toernooi gaan volgen. Tienduizenden reizen naar Frankrijk om persoonlijk voor hun nationale team te juichen. Als luchtvaartmaatschappij geloven we in de kracht van sport om mensen te verenigen. We kijken ernaar uit om deze zomer fans samen te brengen in Frankrijk om het meest opwindende evenement ooit in de vrouwensport te beleven”.

Qatar Airways Senior Vice President Marketing en Corporate Communications, mevrouw Salam Al Shawa, zei: “De FIFA Women’s World Cup France 2019™ wordt een van de boeiendste evenementen op de wereldwijde sportkalender deze zomer. De nieuwe campagne geeft op sprekende wijze uitdrukking aan de grote verwachtingen die zoveel fans over de hele wereld koesteren, nu de openingswedstrijd van het toernooi op 7 juni in Parijs nadert. We zijn er enorm trots op dat we de Officiële Partner en Officiële Luchtvaartmaatschappij van de FIFA zijn en kijken ernaar uit om deze zomer in Frankrijk sportief voetbal te vieren.”

24 gekwalificeerde teams nemen het deze zomer tegen elkaar op in negen Franse steden, waaronder Parijs, waar de openingswedstrijd plaatsvindt, Reims, Valenciennes, Le Havre, Rennes, Grenoble, Montpellier, Nice en Lyon, waar de halve finales en de finale gespeeld worden. Nederland speelt de eerste match in Groep E op 11 juni in Le Havre tegen Nieuw-Zeeland. Het Nederlands vrouwenvoetbalelftal kwalificeerde zich ook voor de FIFA Women’s World Cup™ in 2015. Nederland won de finale van het Europees kampioenschap voetbal vrouwen 2017 in Nederland. Het Belgisch vrouwenvoetbalelftal kwalificeerde zich tot op heden nog niet voor de wereldbeker.

In mei 2017 kondigde Qatar Airways zijn grootse sponsorovereenkomst met de FIFA aan, waardoor de bekroonde luchtvaartmaatschappij tot 2022 de Official Partner en Official Airline van de FIFA werd. De overeenkomst voorziet er eveneens in dat Qatar Airways de officiële luchtvaartpartner wordt van de FIFA World Cup van 2019, 2020, 2021 en 2022, van de FIFA U-20 World Cup, de FIFA U-17 World Cup, de FIFA U-20 Women’s World Cup, de FIFA U-17 Women’s World Cup, de FIFA Beach Soccer World Cup, de FIFA Futsal World Cup, de FIFA eWorld Cup en de FIFA Women’s World Cup™.

De samenwerking van Qatar Airways met de FIFA bouwt voort op de bestaande sponsorstrategie met vooraanstaande sportclubs over de hele wereld. In 2018 tekende Qatar Airways een vijfjarige samenwerkingsovereenkomst met het toonaangevende Duitse voetbalteam FC Bayern München AG, waardoor de bekroonde luchtvaartmaatschappij tot juni 2023 een platina partner van FC Bayern München werd. De luchtvaartmaatschappij onthulde onlangs ook meerjarige sponsorovereenkomsten met de Italiaanse voetbalclub AS Roma, waarvoor het in het seizoen 2020-21 de Official Jersey Sponsor wordt, en met de Argentijnse voetbalclub Boca Juniors, waarvoor het de Official Jersey Sponsor wordt in het seizoen 2021-22.

Qatar Airways werd meermaals bekroond en kreeg de titels van ‘World’s Best Business Class’, ‘Best Business Class Seat’, ‘Best Airline in the Middle East’, en ‘World’s Best First Class Airline Lounge’ in de World Airline Awards 2018, een initiatief van het internationale adviesbureau Skytrax.

Ontvang gratis leuke Frankrijk activiteiten

Je kunt meer handige Frankrijk tips en bezienswaardigheden via e-mail ontvangen. Ook doen we er gratis een Frankrijk plattegrond bij.

 

Qatar Airways heeft momenteel een moderne vloot van 250 vliegtuigen, die via haar hub Hamad International Airport (HIA) meer dan 160 bestemmingen wereldwijd aanvliegen. Qatar Airways voegt in 2019 een aantal nieuwe bestemmingen toe aan het uitgebreide netwerk, met vluchten naar Davao (Filipijnen), Mogadishu (Somalië), Langkawi (Maleisië), Izmir (Turkije), Rabat (Marokko), Malta en Lissabon (Portugal).

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.