Dit zijn de premium winkelbestemmingen van Via Outlets

Met 11 winkelcentrums in Europa’s meest adembenemende steden, zal het bedrijf hun portfolio presenteren tijdens het World Travel & Tourism Council top, waar het zal debuteren als een nieuw lid.

VIA Outlets – de nieuwste, snelst groeiende eigenaar van winkelbestemmingen in Europa – zal een buitengewoon portfolio van bestemmingen presenteren aan het World Travel & Tourism Council’s Global top, dat plaats zal vinden op 3-4 april in Sevilla.

 

 

Als een nieuw en actief lid van de raad, is VIA Outlets een dynamische strategie aan het ontwikkelen voor levensstijl en het winkel toerisme in de reisindustrie, creëren van waardevolle bondgenootschappen en het plaatsen van toekomstige normen.

Met de sector zijn de meest invloedrijke spelers bijeengebracht in Spanje, het WTTC-evenement voorziet bedrijf van het ideale platform om hun ‘Beautifully local: geïnspireerd op de schoonheid van het lokale’ outlets te tentoonstellen, strategisch geplaatst in negen landen, in de hotspots van reizigers zoals Praag, Lissabon, Palma, Amsterdam en Sevilla.

 

 

VIA Outlets wil ook de relevantie van het winkel toerisme aan het licht brengen binnen de reis industrie, niet alleen als een manier om meer bezoekers aan te trekken die inkomsten en overnachtingen genereren, maar ook om bij te dragen aan de wereldwijde duurzame ontwikkeling van bestemmingen.

‘Beautifully local: Geïnspireerd op de schoonheid van het lokale’ reiservaringen

Met stijlvolle winkelcentrums gelegen aan de toegangswegen tot veel van Europa’s meest populaire bestemmingen en goed verbonden steden, biedt VIA Outlets meer dan alleen maar een winkelervaring, namelijk het samenbrengen van het beste van elke bestemming voor reizigers die op zoek zijn naar speciale lifestyle souvenirs.

Via Outlet werkt samen met meer dan 580 verschillende merkpartners, dit betekent dat de bezoekers toegang krijgen tot een ruim aanbod van ‘s werelds leidende modemerken maar ze maken ook kennis met opkomende lokale ontwerpers, met winkels die het hele jaar buitengewone kortingen aanbieden.

Als deel van dat ‘beautifully local: geïnspireerd op de schoonheid van het lokale’ gevoel, wil VIA Outlets winkelcentrums aanbieden met een ruim aanbod aan cafés en restaurants die lokale gerechten serveren, premium vrijetijdsruimtes om tot rust te komen en een variëteit van onvergetelijke evenementen gedurende het jaar om de klantervaring te verbeteren. De architectuur en het decor in veel centra reflecteren op de dynamische cultuur en geschiedenis van de regio, terwijl andere een perfect beeld krijgen van hun omgeving, zoals Landquart, vlakbij Zürich, met zijn adembenemende bergachtige achtergrond.

Binnen het portfolio, kunnen bezoekers genieten van een naadloze winkelervaring dankzij het ruime aanbod aan gepersonaliseerde klantenservice; van VIP lounges tot onsite BTW-terugbetalingen, kinderopvang tot conciërge bureaus. Maar ook shuttle bussen, bagage opslagplaats, ruil service, meertalige medewerkers en verlengde openingstijden om er zeker van te zijn dat toeristen het maximum uit hun reis halen.

Winkeltoerisme is aan het veranderen van een complementaire factor tot het vestigen van zichzelf als een bepalende factor in beslissingen van toeristen over hun voorkeur in bestemmingen, volgens het UN World Travel Organisation, weerspiegeld een trend zich in de zes miljoen internationale shoppers waarvan VIA Outlets een indrukwekkende 30 miljoen bezoekers in het afgelopen jaar kan voorleggen.

Hun nieuwe lidmaatschap aan het WTTC versterkt het bedrijf in hun rol als een natuurlijke speler in de reisindustrie. Via Outlet’s Operationeel Directeur, Otto Ambagtsheer, sluit zich aan bij de 170 top ambtenaren van de Raad, die zich inzet voor het bewust maken van reizen en toerisme als een van ‘s werelds grootste economische sectoren.

Otto Ambagtsheer: “het WTTC lidmaatschap reflecteert op ons bedrijf, de inzet om in de reisindustrie te werken en het ontwikkelen van winkel toeristische bestemmingen. Wij maken unieke, premium reiservaringen die weerspiegelen met hun omgeving, die bezoekers aantallen en inkomsten verhogen. Door zij aan zij te werken met toeristische partners, kunnen we doorzetten om innovatieve strategieën toe te passen die voordelen bieden aan de lokale bevolking en reizigers.

Perfect geplaatst om het enorme potentieel van winkeltoerisme te benutten, werkt VIA Outlets in nauwe samenwerking met stakeholders in elke bestemming – van de raad van toerisme tot de lokale gemeenschap – om de inkomsten te optimaliseren. Voor alle partijen creëren ze werkgelegenheid, economische ontwikkeling en verrijken ze het traditionele aanbod van de regio.

Als een dynamiek, behendig jong bedrijf, werkt zijn innovatieve aanpak perfect samen met de WTTC Global Summit thema: Changemakers van dit jaar.

“The World Travel & Tourism Council
is verheugd om zijn lidmaatschap en bereik uit te breiden met de toevoeging van de snelstgroeiende outlet-operator van Europa: VIA Outlet. We verwelkomen Otto Ambagtsheer als Regionaal Lid van het WTTC en we zijn verheugd om zo een jonge en levendige organisatie bij ons te hebben. VIA Outlets trekt 30 miljoen bezoekers aan per jaar, om aan te tonen wat een belangrijk segment winkeltoerisme is voor onze sector en voor bestemmingen over de hele wereld – inclusief Sevilla, de thuishaven van de Sevilla Fashion Outlet en de WTTC Global Summit in April.”

WTTC President & Algemeen Directeur, Gloria Guevara

Met een merkomzet van meer dan 1 miljard euro in 2018, een totaal van meer dan 30 miljoen bezoekers en een stijging van de gemiddelde uitgaven per gast van 5,6% is VIA Outlets een belangrijke speler in de detailhandel en een rijzende ster in de reissector.

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.