Boek je vakantie en ontdek de nieuwe initiatieven op Parc Emslandermeer

Het toerisme stijgt en groeit het hardst in de provincie Groningen. Afgelopen jaar maar liefst met 24% ten opzichte van 2017. Dit is mede te danken aan de grote inzet van Marketing Groningen waar bungalowpark Emslandermeer nauw mee samenwerkt. Ook voor 2019 werd een verdere groei verwacht en het nieuwe aanbod op Emslandermeer gaat daar zeker aan bijdragen.

Op het Bungalowpark Emslandermeer zijn meerdere verhuurorganisaties actief. Hogenboom is de grote landelijke aanbieder die zich om het park bekommert met hun website www.vakantiegevoel.nl. Maar ook een aantal gespecialiseerde verhuurorganisaties richten zich binnen het park op niches zoals speciale visbungalows met grote vissteiger en gericht op de naar comfort zoekende karpersvisser, luxe wellness bungalows met sauna, buitenspa, houtgestookte hottub en luxe familiehuizen tot 20 personen eveneens met wellness, sauna, buitenspa en houtgestookte-hottub.

Emsland Verhuur, is één van de verhuurorganisaties die actief is op het vakantiepark Emslandermeer in Vlagtwedde. In de afgelopen jaren heeft de organisatie geïnvesteerd in de aankoop en restyle van 9 woningen op Parc Emslandermeer. Daarnaast treden ze op als verhuurorganisatie voor zo’n 20 particuliere eigenaren op het park in het midden en aan de bovenkant van de markt. Ze hanteert een uniek en bewezen succesvol verhuurconcept dat op meerdere parken in Nederland wordt toegepast.

 

 

Het aanbod op het park is een uitbreiding ondergaan en er zijn meerdere nieuwe type bungalows toegevoegd. De nieuwe bungalows boek je vanaf nu.

Als je opzoek bent naar een 7 persoons woning is het type Westerwolde een goede keuze. De recreatiewoning is voorzien van een sloep en houtgestookte hottub en is toegevoegd aan het verhuurbestand van bungalowpark-emslandermeer.nl. Ga heerlijk varen over de Groningse kanalen en na afloop lekker genieten in de houtgestookte hottub. Ook de 7 persoons Westerwolde Wellness Prestige met luxe Hanzeschouw en sauna met buitenspa is een restyle ondergaan, evenals het luxe 16 persoons Jispinghuis. Beide bungalows zijn voorzien van nieuwe luxe keukens en een nieuwe inrichting. Het 16 persoons Jispinghuis heeft nu maar liefst 8 slaapkamers en is uitermate geschikt voor een vakantie met de hele familie.

Bij Hogenboom Vakantieparken boek je vanaf heden 2 nieuwe types luxe wellness bungalows die geschikt zijn voor een verblijf met 14 en 18 personen. Beide bungalows zijn voorzien van een sauna en de 18 persoons familiebungalows is ook voorzien van een houtgestookte hottub en beschikt over 6 slaapkamers, een bedstede en 4 badkamers.

De inrichting van de bungalows is gericht op de gast van nu en de komende jaren. Een State of the Art inrichting met alle denkbare luxe voorzieningen. Een buitenspa-jacuzzi of houtgestookte hottub op het eigen terras; een Finse sauna, grote flatscreen TV’s, Playstations; uitgebreide keukenapparatuur; nespresso-machine; box-springbedden uit het topsegment; gratis Wi-Fi; een groot centraal geplaatst kookeiland en de eigen- en unieke meubellijn met o.a. maatwerkmeubels. Luxe, comfort en privacy is je verzekerd.

 

 

Westerwolde en het aangrenzende deel van Duitsland (Emsland) vormen een uniek decor voor een actieve- en sportieve vakantie in eigen land. Met volop keuze uit thema’s zoals dijk & zee; bos & heide of dorp & cultuur. Een ontdekkingsreis in eigen land met schitterende routes voor de wandelaar, de fietser, mountainbiker maar ook de motor- en cabriorijder. Een gebied waar stilte, rust en ruimte nog vanzelfsprekend zijn. Een gebied met meer tractoren dan scooters, waar je kunt dwalen en verdwalen en waar na elke bocht het landschap weer anders is.

Ook op het park is het heerlijk vertoeven met een subtropisch zwembad met glijbaan. Ga heerlijk zwemmen met de kinderen, genieten in het kinderbad of ga spelen in de 4 vernieuwde speeltuinen op het park die geschikt zijn voor de leeftijd van 4 tot 12 jaar. Ga er voetballen, en volleyballen of tennissen op de 2 all-wheater tennisbanen. Er zijn heerlijke zandstrandjes aan een groot binnenmeer om lekker in een natuurbad te zwemmen en te zonnen. Gedurende het seizoen is er ook een animatieteam actief voor de kinderen met de bekende Ekkie Eekhoorn van Hogenboom.

Hou je van vissen? Voor de karpervisser op visvakantie zijn in het binnenmeer, net als voorgaande jaren, weer meer dan 100 jonge karpers uitgezet en gaat het voerprogramma voor de karpers van start. Zo ben je als karpervisser bijna van vangst verzekerd. Gedurende het seizoen wordt de waterkwaliteit een groot aantal keren getest om het leefklimaat van de karpers optimaal te houden in combinatie met het voerprogramma.

Met al dit nieuws en innovatie is Bungalowpark Emslandermeer weer gereed om het vakantieseizoen 2019 te starten. Boek je verblijf en beleef een vakantie in Nederland om nooit te vergeten.

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.