Bekijk het multigeneration 24-persoons familie-vakantiehuis Pallertshuis in Bungalowpark Emslandermeer

Emsland Verhuur bouwt op dit moment een nieuw modern, zeer eigentijds multigeneration familie-vakantiehuis voor 24 personen in Bungalowpark Emslandermeer te Vlagtwedde. Wethouder Giny Luth van de gemeente Westerwolde zal op woensdag 25 september om 13.00 uur de bouw van het Pallertshuis officieel starten. Plaats van handeling: Verlengde Vennen 4, Vlagtwedde.

Pallaertshuis

Het Pallaertshuis wordt maar liefst 300m2 groot en ligt op een zeer ruime kavel van maar liefst 1.500m2. Het wordt een prachtig huis, modern, eigentijds en design ingericht met verrassende materialen en combinaties. Het huis heeft een grote leefruimte waarin alle gebruikers met elkaar in contact blijven terwijl iedereen zijn eigen “ding” doet. Variërend van koken, spelen, sport kijken, spelletjes doen, borrelen tot het voeren van een goed gesprek.

 

 

Het vakantiehuis, verdeeld over 2 verdiepingen heeft een zodanige indeling dat grote (samengestelde) gezinnen, families, vriendengroep er allemaal hun eigen privacy in vinden. Het heeft op de begane grond voldoende grote slaapkamers, enkele zelfs met eigen ingang en badkamer zodat ook familieleden die zich vanwege persoonlijke omstandigheden zich zo nu en dan van het gezelschap willen of moeten afzonderen, toch aanwezig kunnen zijn bij het familie-event. Het huis inclusief een badkamer-2 slaapkamers op de begane grond is volledig rolstoeltoegankelijk & miva geschikt.

 

 

Het huis krijgt 6 badkamers en 12 tweepersoonskamers, allemaal met oog voor detail ingericht, 8 parkeerplaatsen, waaronder 2 voor elektrisch laden van auto’s, wellnessfaciliteiten en een fantastisch mooie ruime tuin grenzend aan het kanaal. Er zal aan het buitenleven veel aandacht worden besteed.

Zoals bij de andere 2 grote familiehuizen van Emsland Verhuur wordt ook in het Pallertshuis de keuken het centrum van het huis met dit keer een marmerlook-uitstraling. Een uniek product wat aan het bungalowpark Emslandermeer maar ook aan het regionale aanbod in de provincie Groningen van grote bungalows absoluut een grote meerwaarde toevoegt. Het Pallertshuis heeft niets voor niets een VIP-predicaat en is daarom onderscheidend te midden van het groeiend aantal grote vakantiehuizen in Nederland. De oplevering is in maart 2020 gepland en de bungalow is vanaf heden te boeken via www.bungalowpark-emslandermeer.nl.

Dit project wordt mede mogelijk gemaakt door de steun van ELPO

Europees Landbouwfonds voor Plattelandsontwikkeling. Europa investeert in zijn platteland. Mede dankzij het LEADER programma OOST Groningen kan dit project worden gerealiseerd en wordt de economische structuur in dit deel van Groningen versterkt.

Hiermee krijgt ook Parc Emslandermeer een nieuw aanbod/eye-catcher in het allerhoogste segment. Vanzelfsprekend wordt er gasloos en nagenoeg energie neutraal gebouwd o.a. door de zonnepanelen op het dak.

Op bungalowpark Emslandermeer zijn meerdere aanbieders van bungalows actief. Emsland Verhuur v.of. is direct na het faillissement van het park gestart met de verhuur cq het in de lucht brengen van de nieuwe website en heeft circa 30 comfort & wellness bungalows in de verhuur als diverse bungalows voor 12 tot 20 personen op het bungalowpark met name in het comfort en luxe segment. In de zomermaanden worden diverse bungalows ook verhuurd met Whaly toerboot, Hanzeschouw, mountainbikes etc.

Voor de website zie www.bungalowpark-emslandermeer.nl, de specifieke wellness bungalows worden ook via www.mijnwellnessbungalow.nl onder de aandacht gebracht.

Verder heeft Emsland verhuur een exclusieve samenwerking met de grootste last minute bungalow aanbieder van Nederland, Bookit, www.bungalows.nl om landelijk het prachtige bungalowpark Emslandermeer in de markt te krijgen.

Bungalowpark Emslandermeer ligt in Vlagtwedde, zuid-oost Groningen, met twee binnenmeren en een open vaarverbinding via het Ruiten Aa-kanaal heeft het een unieke startpositie als vakantiebestemming in Westerwolde. Dicht tegen het Duitse Emsland en het romantische Drenthe, met kronkelende wegen, heide, bossen en stoere vergezichten: als dat geen natuur is.

Emsland verhuur is lid van de Stichting promotie Westerwolde, sponsor van Wandelen in Westerwolde en is actief betrokken bij Marketing Groningen om bungalowpark Emslandermeer positief in het nieuws en onder de aandacht te brengen. Emsland verhuur hecht aan lokale samenwerking, het casco wordt door Bovesaw gebouwd, maar de afbouw is met lokale ondernemers zoals Van Hoorn installaties voor elektra en water en Erminio Timmerwerken voor de afbouw aan de binnenkant, beiden uit Vlagtwedde.

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

 

Comments are closed.