Dit zijn de leukste kampeerplekken tijdens de paasvakantie

Houd jij ook zo van kamperen? We laten de winter bijna achter ons en het mooie weer is weer in aantocht. Tijd om je caravan of tent klaar te maken voor je volgende vakantie met lentezon. Ga kamperen in de dichte bossen van Duitsland, waai uit op het strand van Zeeland of verblijf in Kenia in een tent tussen de Big Five.

Hier kampeer je met zee, strand en dichte bossen om de hoek

Wist je dat de regio Mecklenburg-Vorpommern steeds populairder wordt en dat het tegelijkertijd een van de meest dunbevolkte gebieden van Duitsland is? Maak je caravan klaar voor vertrek voor een reis naar Duitsland en ontdek de prachtige natuur in Mecklenburg-Vorpommern. Je ervaart er een enorme variatie aan landschappen. Van zee en strand tot prachtige dichte bossen, je vindt het er allemaal. Of je nou toe bent aan een watersportvakantie of een gezellige familievakantie, geen van je reisgenoten zal zich vervelen in deze Duitse regio. Vraag nu een gratis reisgids aan van Mecklenburg-Vorpommern.

Dit zijn de leukste plekken in Mecklenburg Vorpommern

Je kunt deze Mecklenburg Vorpommern tips, die niet hier op de site staan, nu in je e-mail ontvangen. Ook doen we er gratis een plattegrond en handige reisgids bij.

 

Tip: neem je eigen e-bike mee en verken de regio per fiets. Je vindt er tal van rustige fietspaden door de vele natuurparken. Ook het eiland Rügen is heel populair onder Nederlanders & Belgen.

Dit is de ideale plek voor een strandvakantie in Nederland

Zeeland is dé plek voor je strandvakantie met caravan in Nederland. Sta je graag op een grote camping met gezellige buren en genoeg activiteiten voor de kinderen? Of houd jij het liever kleinschalig met een plekje op een boerderij? In Zeeland kan het allemaal en heb je de keus uit veel verschillende soorten campings. Parkeer je caravan op je campingplaats of zet je tent op en ga heerlijk uitwaaien op het strand. Vergeet niet om een bezoek te brengen aan een van de vele boerderij winkeltjes waar je kaas, melk, fruit, jam en vers ijs koopt.

 

 

Kom kamperen middenin de wilde bush

Wil je je kampeerervaring extra bijzonder maken? Boek je vliegticket met KLM naar Nairobi, de hoofdstad van Kenia. Huur een camper of caravan en rijd naar een van de mooie campings die middenin de ruige bush liggen. Leef in de natuur en geniet elke minuut van de dag van deze bijzondere ervaring. Slaap je liever in een tent? Huur dan een auto en boek je verblijf bij een van de vele private camp accommodaties. Veel van deze plekken verhuren zelfs tenten die zijn voorzien van echte matrassen. Zo voelt het als een echte hotelkamer in het wild!

 

Laat je inspireren voor jouw volgende trip

Ontvang elke week een e-mail met ideeën voor jouw volgende reis. Elke week een thema update over Nederland, Europa en een ver-weg bestemming om jou te inspireren.

 

"*" geeft vereiste velden aan

Naam

Comments are closed.