Congo en Safaris meest populair dit jaar op de Vakantiebeurs Bijzondere Reizen in Amsterdam

Congo en Safaris zijn het meest populair dit jaar op de vakantiebeurs bijzondere reizen in Amsterdam op 5 en 6 januari 2019. Al enkele jaren timmert de’ Vakantiebeurs Bijzondere Reizen’ in Amsterdam aan de weg om mensen uit het massatoerisme van gemakkelijke huisjes in de Toscane en overvolle resorts in Turkije en Spanje naar andere delen van de wereld de weg te wijzen.

Dit jaar lijkt een record aantal bezoekers het heft in eigen hand genomen te hebben in vooral in Tanzania, maar ook in nog moeilijker gebieden zoals Congo en Uganda het bespieden van Groot Wild als vakantiedoel gekozen te hebben.

 

 

Het aantal stands op de gespecialiseerde Vakantiebeurs bijzondere reizen in Amsterdam van Afrika is bijna verdubbeld in vergelijking met vorig jaar en bijna een derde van de deelnmers 50 van de 150 deelnemers geeft de mogelijkheid met een fototoestel op leeuwenjacht te gaan.

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.