Dit zijn de nieuwe reistitels van Kosmos Uitgevers

De wereld ontdekken is fantastisch! Maar soms is het onmogelijk om alles te kunnen zien. Met de nieuwe reistitels van Kosmos Uitgevers kun je ook vanuit je luie stoel wegdromen.

Verbazingwekkende architectuur

Bijzondere gebouwen, de wereld staat er vol mee. In Verbazingwekkende architectuur vna Lonely Planet vind je meer dan 100 indrukwekkende bouwwerken van over de hele wereld: hedendaagse wonderen, klassiekers die iedereen gezien moet hebben en eigenzinnige constructies. Bijzondere gebouwen die voorbij komen zijn onder andere het Bochtig Huisje in Sopot en de Moskee van de Sjah in Isfahan. Lonely Planet Verbazingwekkende architectuur – Lonely Planet verschijnt op 29 januari 2019

 

Lees ook dit artikel: Hoe oud kan een ster worden?

 

Beleef Italië

Beleef Italië is een reis door bruisende steden, kleurrijke kustdorpen, glooiende Toscaanse heuvels en grote pleinen. Ontdek de geheimen van de perfecte pizza, verken de atmosferische ruïnes van Pompeji, neem een kijkje achter de schermen van het operahuis La Scala en nog veel meer. Een prachtig koffietafelboek voor fans van La dolce vita. Lonely Planet Beleef Italië – Lonely Planet verschijnt op 30 april 2019

100 reizen die je leven veranderen

Sommige reizen zijn zo bijzonder dat ze je leven veranderen. In 100 reizen die je leven veranderen delen ervaren reizigers hun meest bijzondere reiservaringen en inzichten plus de momenten die hen als individu heeft veranderd. Deze verzameling inspirerende verhalen, met schitterende fotografie en praktische details, inspireert elke lezer na te denken over zijn of haar volgende reis. Lonely Planet 100 reizen die je leven veranderen – Lonely Planet verschijnt op 7 mei 2019

 

 

Ultieme roadtrips

Een roadtrip is avontuur en geeft je de vrijheid om te gaan en staan waar je maar wilt. Ultieme roadtrips bevat de 50 meest indrukwekkende en meest opwindende roadtrips ter wereld, variërend van anderhalve tot 5000 kilometer. Van de in de berg uitgehouwen Guoliang Tunnen in China tot de 2237 km lange Alaska Highway. Prachtige fotografie brengt de spectaculaire routes in beeld. Ultieme Roadtrips – Colin Salter verschijnt op 28 mei 2019.

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.