KLM vliegt nog meer naar Canada deze winter

KLM vliegt het gehele jaar door met een non-stop vlucht van 8,5 uur van Amsterdam naar Edmonton, de hoofdstad van de Canadese provincie Alberta. Vandaag maakte de luchtvaartmaatschappij bekend dat zij de frequentie van deze vlucht tijdens het winterseizoen verhoogt vanwege het toenemende aantal passagiers. Hiermee is de bestemming nog beter bereikbaar en een wintersport naar de Canadese Rocky Mountains nog aantrekkelijker.

Van november 2018 tot en met maart 2019 zal KLM tot 4 keer per week vertrekken vanaf Amsterdam Schiphol Airport (AMS) naar Edmonton International Airport (YEG). Voorafgaand aan de verhoging vloog KLM in de winter tot 3 keer per week. De nieuwe dienstregeling betekent een capaciteituitbreiding van 20% van het aantal vluchten naar Edmonton en extra beschikbaarheid in de voorjaarsvakantie. Goed nieuws, want deze luchthaven is de toegangspoort tot de Canadese Rocky Mountains die in de winter de ideale omgeving vormen voor een winterbelevenis.

 

 

De verhoging van de frequentie is niet het enige voordeel dat KLM biedt voor haar reizigers. Eerder maakte de luchtvaartmaatschappij ook al bekend dat alle skiërs en snowboarders gratis hun eigen wintersportuitrusting mee mogen nemen op deze ‘powder flight to the Canadian Rockies’. Dit voordeel geldt enkel en alleen voor de rechtstreekse vlucht naar Edmonton International Airport en terug met vertrek tussen 1 november 2018 en 31 maart 2019 geboekt via geselecteerde touroperators.

Wintersport in Canada

Door de aantrekkelijk geprijsde reizen op SneeuwzekerDeals is een wintersport naar Canada nu betaalbaarder dan ooit. Want naast het gratis mee mogen nemen van de uitrusting zijn er complete reizen te boeken vanaf €869 per persoon. Daar zijn de rechtstreekse KLM-vlucht, minimaal 7 hotelovernachtingen, skipas voor skigebied Marmot Basin en een transfer of huurauto altijd bij inbegrepen. Dit voordeel en de verhoging van de frequentie van de vlucht zijn dus vooral goed nieuws voor skiërs en snowboarders die komend wintersportseizoen de poedersneeuw in Alberta willen ervaren.

 

 

Nieuwe dienstregeling

De winterdienstregeling gaat in op 1 november 2018 en zal er als volgt uitzien:

 • 1 november t/m 7 januari: vertrek op dinsdag, donderdag en zondag
 • 7 januari t/m 20 januari: vertrek op dinsdag en zondag
 • 20 januari t/m 28 februari: vertrek op dinsdag, vrijdag en zondag
 • 1 maart t/m 30 maart: vertrek op dinsdag, donderdag, vrijdag en zondag
 •  

   

   

  Lees elke dag het laatste nieuws

  Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

  "*" geeft vereiste velden aan

  Hoe spreken wij jou aan?*
  Naam
  Hidden
  Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
  Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

   

  Comments are closed.